Diana hercegné utazás Lady Diana bikini nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok szempontból formabontó volt a 21 éve elhunyt Diana hercegné, közvetlensége és kedvessége mindenki szívét meghódította. A királyi család tagjait általában a szigorú protokollnak megfelelő ruhában láthajuk, azonban Lady Dianáról bikiniben is készzültek képek. 

A szívek királynője - sokan csak így emlegették a 21 éve elhunyt Diana hercegnét, aki kedvességével és közvetlenségével meghódította a világot. Károly hercegnek és első feleségének két gyermeke született, Vilmos és Harry herceg.

A királyi család szigorú protokoll szerint éli mindennapjait, a hölgyek nem hordanak nyitott orrú cipő, a szoknya hossza szigorúan szabályozott, de a férfiak sem viselhetnek akármit. Így például fürdőnadrágban, bikiniben egyáltalán nem láthatjuk II. Erzsébet királynő rokonait.

Lady Diana azonban ebben is formabontó volt, a Karib-térségben és Franciaországban is lefotózták bikiniben. A hercegné még ezekben a falatnyi ruhadarabokban és az önfeledt pillanatokban is elegáns tudott maradni.

Az egyik fotón pedig féltő gondoskodással fogja fiát, Harry herceget a jet-skin.

Diana hercegné egy franciaországi nyaraláson Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein

A hercegné a Karib-térségben Forrás: Getty Images/2013 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Lady Diana fiával, Harry herceggel Forrás: Getty Images/2006 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.