Csézy: "A legfontosabb, hogy jóban legyek önmagammal"

Csézy tudatosság egészséges életmód zöldség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap Sarka Kata műsorában, az Ez Zsír! magazinban Csézy a testi és lelki egészségről mesélt. Az énekesnő szerint ezek kéz a kézben járnak, ezért nagyon odafigyel arra is, hogy lelkileg fel tudjon töltődni. 

„Jóban legyek önmagammal. Az nagyon fontos. Hiába van valaki testileg nagyon toppon, ha a lelkében probléma van. Ezért élek Makláron, mert ott a lelkem nagyon jól feltöltődik a kertünkben a kuyákkal, a macskákkal. Ráadásul saját gyümölcsfáink és zöldségeink vannak. Óriási jó dolog, amikor az ember kimegy reggel a kertbe és leszedi a tányérba a saját paradicsomját, aminek összehasonlíthatatlan az íze a boltiéhoz képest" - meséli Csézy az idilli képet.

Az énekesnő egészségtudatosan étkezik, a testmozgás viszont nem volt mindig annyira szorosan az élete része, mint manapság: „30 felett másképp ragad az emberre a súly, ezért most már rendszeresen edzek. Másrészt imádok főzni, szeretem a klasszikus magyar ételeket is, ezért jó kompenzálni a sporttal" - vallja Csézy.

Nézd meg a teljes adást, és tudd meg, mit sportol Csézy:

A hétvége receptje: diókrémmel töltött padlizsánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180827-recept-diokremmel-toltott-padlizsan.htmlA dió az egyik legfinomabb és legegészségesebb mag, igazi csemege az őszi napokban. Süteményekhez sokan használják, pedig más receptekben, akár sós variációkban is kiválóan működik. Nézd meg, mivel párosította Buday Péter szakács! Ez Zsír!OrigoA meditáció is segíti a fogyást: próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20180827-meditacioval-a-fogyasert.htmlKöztudott, hogy a stressz, illetve a rendszertelen életmód milyen nagy hatással van testi és lelki egészségünkre. De nemcsak közérzetünket, azt is befolyásolhatja, hogy éppen hány kilót nyomunk, és hogy sikerül-e fogyni. Ez Zsír!OrigoÍgy szabadulj meg a nyaralás alatt felszedett kilóktólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180827-szabadulj-meg-a-nyaralas-alatt-felszedett-kiloktol.htmlHa a januári nagy fogadalmak után tényleg sikerül nyárra bombaformába kerülnünk, a legmelegebb hónapokban hajlamosak vagyunk kiesni az addigra megszokott rutinból, elhagyni az edzéseket, és az egészséges étrendet. Ha veled is elszaladt kicsit a ló az elmúlt időszakban, akkor most ideje visszatérni. Ez Zsír!OrigoA szénhidrátok csökkentésével fogyott 40 kilót ez a fiatal nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180815-a-szenhidratok-csokkentesevel-fogyott-40-kilot-amber-akam.htmlGyermekkorában is túlsúlyos volt, és habár többször is megpróbált lefogyni, soha nem volt elég akaratereje. A legnagyobb motivációt végül gyermekei jelentették. Ismerd meg Amber Akam történetét. Ez Zsír!OrigoAz életmódváltás mentette meg az életét: 70 kilót fogyott, amikor kiújult a daganatahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180809-cortney-durbin-betegsege-miatt-valtott-eletmodot-70-kilot-fogyott.htmlCortney Durbinnál 17 évesen diagnosztizálták a pajzsmirigyrákot. Ezután sokévnyi küzdés várt a fiatal lányra, de szerencséjére és akaraterejének is köszönhetően ma boldog és egészséges. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoIgazi példakép a világhírű magyar plus size modell, Sirokai Diánahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180807-plus-size-modellek-photoshoppal-es-anelkul-figyelemfelhivo-testpozitiv-kampany.htmlA magyar plus size modell, Sirokai Diána, aki már saját kollekcióval is előállt, igazi világhírnévnek örvend. Az Instagramon közel 700 ezer követője van már, és többek között Kim Kardashian is felfigyelt rá. Csakis büszkék lehetünk Diánára, a testpozitív gondolkodásmód szószólójára. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.