Gyönyörű helyen pihent Nánási Pál és Ördög Nóra: kihasználták a nyár utolsó hétvégéjét, hogy felkészüljenek az őszi pörgésre.

Nánási Pál és Ördög Nóra még kihasználták a nyár utolsó hétvégéjét is, hogy felkészüljenek az őszi pörgésre. Így a nyüzsgéssel teli hétköznapok mellett beiktattak egy olyan hétvégét, amely csak kettejükről szólt. A Lajvér-patak festői völgyében töltöttek el csodás két napot.

A borászat rejtelmeibe pillantottak be Ördög NóriékForrás: Lajvér

Ugyan nagyon szeretjük mindketten a finom borokat, de ezen a hétvégén nemcsak ez nyűgözött le minket. Palkó teljesen odáig volt attól, hogy a borászat milyen modern technológiával dolgozik és amellett megőrzik a hagyományos dolgokat is. Bennem a gyerekkori szüret emlékeit hozta elő, amikor még nagymamáméknál szedtük a csemegeszőlőt." – mondta Ördög Nóra. Nóri és Pali nem csak kóstolták a finom borokat, de elkészítésükben is részt vettek. A dűlők bejárása közben szőlőt metszettek és a legszebb fürtöket saját kezűleg válogatták ki. Az aktív kikapcsolódást követően, fáradalmaikat a szemet gyönyörködtető borteraszon pihenték ki, ahol igazi gasztroélményben volt részük. A grill ételkülönlegességek kóstolását élő zene kíséretében élvezhették, ami a nevetések és koccintások hangjával összefonódva még inkább idillivé varázsolta az estét.

Szőlőt is szedtekForrás: Lajvér

Másnap a hotel kényelmétől és a meseszép tájtól lenyűgözve az a gondolat fogalmazódott meg bennük, hogy ezt a harmonikus élményt gyermekeikkel is szeretnék megosztani, ezért legközelebb velük együtt, négyesben látogatnak el a birtokra.