Diana hercegnének készítettek egy második esküvői ruhát is

Forrás: Getty Images/David Levenson -
Diana esküvő menyasszonyi ruha királyi család Károly herceg Diana hercegné Lady Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné ikonikus esküvői ruháját David Emanuel tervezte, aki most elárult egy titkot, amelyed eddig senki nem tudott. Nemcsak egy ruha készült Lady D számára, hanem kettő, ám a második ruhát rejtve maradt. 

Antik csipke, 10 ezer gyöngy és egy 7 méteres uszály díszítette Diana hercegné V-nyakű, puffos ujjakkal rendelkező ikonikus esküvői ruháját, amikor hozzáment a brit trónörököshöz, Károly herceghez.

Ám azt eddig nem tudhattuk, hogy Lady D számára készült egy másik ruha is. Az Elle magazin szerint a tervező, David Emanuel elárulta, hogy a második ruhát soha nem vette fel a hercegné, mert azt arra az esetre készítették, ha az eredeti részletei kiszivárognának a sajtóban.

"Biztosak akartunk lenni benne, hogy a ruha meglepetés lesz" - mondta David Emanuel. "Soha nem próbáltuk rá Dianára, a saját nyugalmunk érdekében készítettük, hogy tudjuk, van ott valami baj esetére" - fogalmazott a tervező, aki azt is elárulta, hogy abban a ruhában nem volt meg az a "hűha faktor", mint az eredetiben, bár ez is hasonló nyakkivágással rendelkezett, és ugyanabból az elefántcsont színű tafetta anyagból készült.

Diana hercegné esküvőjén Károly herceggel Forrás: Getty Images/David Levenson

GQ Man of the Year: pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180906-gq-man-of-the-year-pasimustra-a-voros-szonyegrol.htmlA szerda este megrendezett GQ Man of the Year gálán a villantós estélyi ruhák mellett elegáns férfiakból és polgápukkasztó szerelésekből sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket! Trend--GQ Man of the Year: a villantós estélyi ruhák éjszakájahttp://www.life.hu/trend/20180906-gq-man-of-the-year-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este a GQ Man of the Year gála vörös szőnyegén rengeteg dögös estélyi ruhát láttunk. Most meg is mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Hová tűnt Cindy Crawford?http://www.life.hu/trend/20180904-cindy-crawford-elete-a-modellkedes-utan.htmlAz 1980-as és 90-es évek topmodellje, a kifutók sztárja, a tervezők múzsája volt. Számtalan magazin címlapján tündökölt, mozifilmben, filmsorozatokban, videókban, reklámfilmekben szerepelt. A világ a lábai előtt omladozott. A 30. születésnapja után még feltűnt a kifutókon, de aztán szép lassan kisétált a reflektorfényből. Ma már csak ritkán bukkan fel a nagyközönség előtt. Mit csinál ma a világ egykor legfelkapottabb topmodellje, Cindy Crawford? Eláruljuk. TrendOrigoFürdőruhában mutatta meg magát Szabó Dórihttp://www.life.hu/trend/20180905-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-szabo-dori-tv2.htmlFürdőruhára vetkőzött egy fotózáshoz a TV2 csinos műsorvezetője, Szabó Dóri. Trend--Elámultak a követők Gáspár Evelin szépségén: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180905-elamultak-a-kovetok-gaspar-evelin-szepsegen.htmlOdáig vannak a követők Gáspár Evelin legutóbbi fotójáért. A sztárcsemete egy régebbi képet osztott meg magáról a közösségi oldalán. TrendOrigoFrizuratippek iskolakezdéshezhttp://www.life.hu/trend/20180903-frizuratippek-iskolakezdeshez.htmlÚjra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.