Diana hercegné ikonikus esküvői ruháját David Emanuel tervezte, aki most elárult egy titkot, amelyed eddig senki nem tudott. Nemcsak egy ruha készült Lady D számára, hanem kettő, ám a második ruhát rejtve maradt. 

Antik csipke, 10 ezer gyöngy és egy 7 méteres uszály díszítette Diana hercegné V-nyakű, puffos ujjakkal rendelkező ikonikus esküvői ruháját, amikor hozzáment a brit trónörököshöz, Károly herceghez. 

Ám azt eddig nem tudhattuk, hogy Lady D számára készült egy másik ruha is. Az Elle magazin szerint a tervező, David Emanuel elárulta, hogy a második ruhát soha nem vette fel a hercegné, mert azt arra az esetre készítették, ha az eredeti részletei kiszivárognának a sajtóban. 

"Biztosak akartunk lenni benne, hogy a ruha meglepetés lesz" - mondta David Emanuel. "Soha nem próbáltuk rá Dianára, a saját nyugalmunk érdekében készítettük, hogy tudjuk, van ott valami baj esetére" - fogalmazott a tervező, aki azt is elárulta, hogy abban a ruhában nem volt meg az a "hűha faktor", mint az eredetiben, bár ez is hasonló nyakkivágással rendelkezett, és ugyanabból az elefántcsont színű tafetta anyagból készült. 

Diana hercegné esküvőjén Károly herceggelForrás: Getty Images/David Levenson