Közösségi média nélkül életét Bódi Sylvi, ennek ellenére néhány élményt megoszt követőivel. Most Angliába utazott, ahol elképesztő túrát tett barátnőjével. 

"Csodálatos "kis" túrát adtunk be a barátnömmel. Zennorból gyalog mentünk át St.Ives-ba a part mentén haladva. A keskeny út 10 kilométer volt emelkedőkkel és lejtőkkel tarkítva. Végig az óceánnal párhuzamosan haladtunk, magasan, fenn a szirteken, ahonnan lélegzetelállító kilátásban volt részünk. Csodás tájakon haladtunk át! Mindenfelé vadvirágok, szeder bokrok és sok-sok zöld" - írta posztjában Bódi Sylvi, aki az utóbbi időben tudatosan távolodott el a közösségi médiától, néhány poszt erejéig azonban visszatér, hogy tudassa követőivel, hova utazik. 

Úgy tűnik, tökéletes helyet talált ahhoz, hogy egy kicsit önmagára figyeljen, a festői Angliában jár. Azt is leírta posztjában, hogy a túrán egy lélekkel sem találkoztak, a biztonság kedvéért zseblámpát is vittek magukkal, félő volt ugyanis, hogy későn érnek majd haza. Így azonban a naplementét is volt alkalmuk megcsodálni.