Natalie Portman Ocean City vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ősz, végre a vörös szőnyeges események is megsokasodtak. Ezen a héten sem szűkölködtünk a rendezvényekben, és volt pár igencsak izgalmas ruha is. Mutatjuk a részleteket. 
  • A hét meglepetése

A hét legnagyobb meglepetése egyértelműen Natalie Portman volt. A Vox Lux című film premierjén Velencében egy elképesztően ragyogó, arany színű, ráadásul kristályokkal is díszített ruhát viselt. A színésznőtől megszokott kevéssé díszes, sokkal inkább minimalista stílust ezúttal erre a lélegzetelállító Gucci-darabra cserélte. Az elsőre igencsak meglepő választás egyébként fantasztikusan állt rajta.

Natalie Portman Forrás: Getty Images
  • Az elegáns overál

Ugyanezen a premieren, a színésznő, Stacy Martin egy a vörös szőnyegen viszonylag ritkán látott ruhát dobott be: az overált. A csillogó darab rendkívül elegáns volt, a háta is csodásan festett, egyedül a zsebek voltak kicsit zavaróak, vagy legalábbis sportos hatásúak, ami nem annyira illet az összképbe.

Stacy Martin Forrás: Getty Images
  • Botrányos vagy bevállalós?

A híres modell, Slick Woods közszemlére tette áldott állapotát. Sokan botrányosnak, mások bevállalósnak nevezték a modell meglehetősen laza és sokat mutató outfitjét, amit felemás cipőkkel és egy látványos sminkkel tett még emlékezetesebbé.

Slick Woods Forrás: Getty Images
  • Új trend: a piros ocelot

Az elmúlt napokban Dua Lipa és Tyra Banks viseltek leopárdmintás ruhát, amiből egyből megértettük: az ocelotminta visszatér. Most viszont arra is rádöbbentünk, hogy nemcsak megszokott formájában, hanem pirosban is. A trend előhírnökei Kendall Jenner és Tilda Swinton.

Kendall Jenner és Tilda Swinton Forrás: Getty Images, Northfoto
  • Kylie és Kim, avagy a nude latex

Úgy tűnik, a nude latex is visszatérőben van. Néhány éve Kim Kardashian egyik kedvenc viselete volt a latexruha, ez a nude darab például feledhetetlen maradt. Ezúttal Kim féltestvére, Kylie Jenner viselt hasonlót. Szerinted kinek áll jobban?

Kim Kardashian és Kylie Jenner Forrás: Getty Images, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.