Palvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?

Palvin Barbara velencei filmfesztivál vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket. 
  • Cate Blanchett aszimmetrikus, arany felsőrésszel kombinált ruhája csodásan festett a vörös szőnyegen. Egyébként egy Armani estélyiről van szó.
Cate Blanchett Forrás: Getty Images
  • Emma Stone szokás szerint egy Louis Vuitton darabban gálázott, amiben egy bájos angyalkára hasonlított.
Emma Stone Forrás: Getty Images
  • Naomi Watts több napon is jelen volt a vörös szőnyegen, de a kedvenc ruhánk tőle ez a Dior kisestélyi volt.
Naomi Watts Forrás: Getty Images
  • Palvin Barbi is többször lehetett látni a vörös szőnyegen, már a nyitó napon is elképesztően festett, a kedvencünk azonban ez az Armani Privé ruha volt. A különleges anyag, a bokánál a tüll részlet, a szexi szabás mind-mind nagyon jól állt a magyar modellnek.
Palvin Barbara Forrás: Getty Images
Palvin Barbara Forrás: Getty Images
  • Nem Palvin Barbi az egyetlen magyar a listánkon. Nemes Jeles László új filmjének, a Napszálltának főszereplője Jakab Juli Antonia Grimaldi ruhát választott a premierre.
Jakab Juli Forrás: Getty Images
  • Natalie Portman ezúttal elhagyta a tőle megszokott minimalista stílust és egy minden figyelmet magához ragadó arany Gucci estélyiben jelent meg a Vox Lux című film premierjén.
Natalie Portman Forrás: Getty Images
  • Kevésbé csillogó, de még így is figyelemfelkeltő ruhában láthattuk a filmfesztiválon Dakota Fanninget. Rendkívül elegáns volt ebben a ruhában, na és persze egy kicsit Hamupipőkés is.
Dakota Fanning Forrás: Getty Images
  • A grandiózus estélyi ruhákkal ugyan nem tud versenbye szállni, de nem hagyhatjuk ki a listából Alessandra Mastronardi ruháját sem. A kissé retró szabású blúz nagyszerűen ment ehhez a csodálatos, pasztell színekben pompázó szoknyához. Ami a cipőt illeti, egy magassarkú szandál viszont jobb választás lett volna.
Alessandra Mastronardi Forrás: Getty Images
  • Nem is titkoljuk, hogy az egyik nagy kedvencünk Lady Gaga drámai Valentino ruhája volt. A púderrózsaszín darab az énekesnőn szinte életre kelt, varászlatos összhangban voltak.
Lady Gaga Forrás: Getty Images
Lady Gaga Forrás: Getty Images

Ki volt a legszebb a vörös szőnyegen?

A világsztárokat is túlragyogták a magyar modellek a BAZAAR ICONS gálánhttp://www.life.hu/trend/20180910-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-is-ott-voltak-a-bazaar-icons-galan.htmlA New York Fashion Week keretein belül rendezték meg hétvégén a Harper's Bazaar ICONS elnevezésű rendezvényét. A partira nemcsak világsztárok, de a legszebb magyar modellek is hivatalosak voltak. Mutatjuk a legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhákat! Trend--Heti trendjelentés: Natalie Portman az egész világot megleptehttp://www.life.hu/trend/20180907-heti-trendjelentes-szerepel-benne-natalie-portman-tilda-swinton-kylie-jenner.htmlItt az ősz, végre a vörös szőnyeges események is megsokasodtak. Ezen a héten sem szűkölködtünk a rendezvényekben, és volt pár igencsak izgalmas ruha is. Mutatjuk a részleteket. Trend--GQ Man of the Year: pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180906-gq-man-of-the-year-pasimustra-a-voros-szonyegrol.htmlA szerda este megrendezett GQ Man of the Year gálán a villantós estélyi ruhák mellett elegáns férfiakból és polgápukkasztó szerelésekből sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket! Trend--GQ Man of the Year: a villantós estélyi ruhák éjszakájahttp://www.life.hu/trend/20180906-gq-man-of-the-year-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este a GQ Man of the Year gála vörös szőnyegén rengeteg dögös estélyi ruhát láttunk. Most meg is mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Frizuratippek iskolakezdéshezhttp://www.life.hu/trend/20180903-frizuratippek-iskolakezdeshez.htmlÚjra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. TrendOrigoRuha vagy fehérnemű? Így viselik a legújabb trendet Hollywoodbanhttp://www.life.hu/trend/20180831-szaten-fehernemu-ruhak-hollywoodbol.htmlA szexi szatén fehérnemű topok néhány éve jöttek vissza a divatba, és kilépve a tulajdonképpeni fehérnemű kategóriából, szépen beilleszkedtek az utcai divatba. Korábban rétegezve, mondjuk egy garbóra rávéve hordták, majd önmagában is. Ezúttal ennek hosszabb verziója, a szexi hálóingre hajazó szaténruha tért vissza. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.