Görög Zita és fiatal párja, Laczkó Zsolt ennyire várják gyermeküket

Forrás: TV2 -
Görög Zita baba Laczkó Zsolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt már gőzerővel készül első közös gyermeke érkezésére. A gyönyörű modell-műsorvezető párja már nagyon várja, hogy édesapa legyen.

A büszke apuka nagyon várja már, hogy megszülessen első gyermeke. Görög Zita 31 éves párja, Laczkó Zsolt lázasan készül a baba érkezésére, mindent megtesz azért, hogy felzárkózzon Görög Zitához, akinek már bőven van tapasztalata, hiszen ő már kétszeres édesanya. A focista a babakönyvek közül már szinte mindent elolvasott sőt, azt tervezi, hogy végig ott lesz Zita mellett a szülőszobában. A legfontosabb babaholmikat már beszerezték, de persze még bőven van mit vásárolni.

Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt focista Forrás: TV2

Sok mindent kell még megvenni, de én azt gondolom, az utolsó pillanatban is meg lehet mindent találni" – mondta Laczkó Zsolt, aki elárulta, mindig azzal viccelődik, hogy gyermekéből is focista lesz, de természetesen azzal foglalkozik majd a kicsi, amivel szeretne. Ők pedig annyira várják már a babát, hogy folyton csak róla beszélnek. „Nincs olyan perc, hogy ne beszélnénk róla" – árulta el a focista.

Bizarr anya-fia fotók, melyek túlzott szexuális töltettel bírnakhttp://www.life.hu/csalad/20180906-bizarr-anyafia-kepek-melyek-tulzott-szexualis-toltettel-birnak.htmlMilyen egy meghitt anya-fia kép? Kedvesen ölelkeznek, összebújnak, talán mosolyognak. Ám, nem minden szülő érzi ezt elegendőnek. Sokakat az is felháborít, ha egy szülő gyermekét a száján puszilja meg. Nos, a következőkben már-már a jó ízlés határát súroló fotókat mutatunk, melyek magukkal hozzák a kérdést: miért? CsaládOrigoAutóban szülte meg gyermekét az édesanya: videó (18+)http://www.life.hu/csalad/20180909-autoban-szulte-meg-gyermeket-az-edesanya.htmlEgy texasi édesanya utóban volt kénytelen megszülni gyermekét, mert férjével már nem értek el a kórházig. Az esetről videót is készített az édesapa. CsaládOrigoVak, nem beszél angolul, de úgy énekel Elsie Balawing, hogy eláll a szavad!http://www.life.hu/csalad/20180909-vak-nem-beszel-angolul-de-ugy-enekel-elsie-balawing-hogy-elall-a-szavad.htmlElsie Balawing a Fülöp-szigetek egyik kis falujában él, és fogalma sem volt róla, hogy videója bejárta az internetet.CsaládOrigoA Disney-meséknek sincs mindig jó vége: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180906-disney-meseknek-sincs-mindig-jo-vege-fotok.htmlÉs boldogan éltek, míg meg nem haltak? Nos, arról korábban már írtunk, hogy ezek eredeti története nem épp vidám, sőt némelyik inkább emlékeztet egy horrorsztorira, semmint gyerekeknek szánt kedves történetekre. Most azonban azt mutatjuk meg, hogy a feljavított verziók befejezése is könnyen lehetett volna „bad end". CsaládOrigoDiana hercegné ebből az öt szóból tudta, hogy Károllyal való házasságuk menthetetlenhttp://www.life.hu/csalad/20180908-diana-hercegne-ebbol-az-ot-szobol-tudta-hogy-karollyal-valo-hazassaguk-menthetetlen.htmlKároly és Diana kapcsolata nem indult könnyen, de volt olyan pillanat, amikor őszintén elhitték, boldogok lehetnek együtt. Ezt azonban öt szó végleg lerombolta. Család--Gönczi Gábor úgy gondolja, sikeres apának lenni a legnehezebbhttp://www.life.hu/csalad/20180907-gonczi-gabor-ugy-gondolja-sikeres-apanak-lenni-a-legnehezebb.htmlGönczi Gábor élete legfontosabb telefonhívásának érezte, amikor a Tények híradósának hívták, ám most azt is elmondta, hogy mi az, ami a legnehezebb számára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.