Carmen Electra 46 éves, de úgy fest mint egy 26 éves szexszimbólum: fotó

Carmen Electra szexszimbólum örök fiatalság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carmen Electra hiába múlt 46 éves, 20 évet legalább letagadhatna...

Elhinnéd, hogy Carmen Electra 46 éves? Elképesztő formában van a Baywatch című sorozat egykori szexi vízimentője.

A szexszimbólum instagramján számtalan olyan fotó található, ahol úgy fest a szexi sztár, mint egy 25 éves fiatal nő. Ki hinné, hogy közelebb van már az ötvenhez?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Side smile growl grrrrr!!! #nyfw #hair @riadazar9

Carmen Electra (@carmenelectra) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?http://www.life.hu/trend/20180910-a-velencei-filmfesztival-legszebbjei.htmlHétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket. TrendOrigoSinéad Burke törpenövésűként lett a Vogue szerkesztőjehttp://www.life.hu/trend/20180910-sinead-burke-torpenovesukent-lett-a-vogue-szerkesztoje.htmlMindig csak azt mondták neki, hogy vásároljon a gyermekosztályon, ám ő nem elégedett meg ezzel a szemlélettel. Sinéad Burke ugyanis ma már törpenövésűként és a Vogue szerkesztőjeként harcol azért, hogy a hozzá hasonlók is úgy öltözzenek, ahogyan szeretnének. Trend--Minden, amit tudni akartál a modellekről: kiderült, mennyit keresnek és miért olyan vékonyakhttp://www.life.hu/trend/20180910-minden-amit-tudni-akartal-a-modellekrol-kiderult-mennyit-keresnek-es-miert-olyan-vekonyak.htmlBár már egyre többet tudhatunk a modellszakmáról, még mindig vannak kérdések, melyekre keressük a választ. Most azonban mindenre fény derült: ennyit keresnek és ezért olyan vékonyak a kifutókon látható manökenek. Tracey Lea Sayer, a Fabulous divatigazgatója válaszolja meg a kérdéseket. TrendOrigoElámultak a követők Gáspár Evelin szépségén: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180905-elamultak-a-kovetok-gaspar-evelin-szepsegen.htmlOdáig vannak a követők Gáspár Evelin legutóbbi fotójáért. A sztárcsemete egy régebbi képet osztott meg magáról a közösségi oldalán. TrendOrigoFürdőruhában mutatta meg magát Szabó Dórihttp://www.life.hu/trend/20180905-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-szabo-dori-tv2.htmlFürdőruhára vetkőzött egy fotózáshoz a TV2 csinos műsorvezetője, Szabó Dóri. Trend--Elámultak a követők Gáspár Evelin szépségén: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180905-elamultak-a-kovetok-gaspar-evelin-szepsegen.htmlOdáig vannak a követők Gáspár Evelin legutóbbi fotójáért. A sztárcsemete egy régebbi képet osztott meg magáról a közösségi oldalán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.