Konkoly Ági terhesség szépségkirálynő baba neme várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkoly Ági elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt.

A 2012-es Miss Universe Hungary győztese, Konkoly Ági hamarosan kétszeres édesanya lesz, első gyermeke, Zoé lassan három esztendőssé cseperedik. Az egykori szépségkirálynő, akinek már szépen kerekedik a pocakja, a FEM3 műsorában még kissé titkolózva beszélt születendő babája neméről.

Neve még nincs, sajnos nem tudjuk... Egyelőre a neme is titok. De annyit mondok, hogy őt is fogom tudni öltöztetni... Én lányos anyuka vagyok és ezt nagyon élvezem."

Ebből már sejteni lehetett, hogy újra kislányt hord a szíve alatt, amit aztán később, az Instagramon meg is erősített. „Kislányunk lesz" – írta ahhoz a képhez, amely a babaváró bulin készült.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#babaváróbuli #kislányunklesz #babyshower #secondpregnancy #úgyszeretemabarátnőimet

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés,

Így nevelnek okos, tehetséges gyerekeket Ázsiábanhttp://www.life.hu/csalad/20180911-igy-nevelnek-okos-tehetseges-gyerekeket-azsiaban-kina-japan.htmlA PISA program szerint, amely a tanulók teljesítményét méri nemzetközi szinten, a 15 éves diákok között Kína, Japán, és Dél-Korea szerepel a lista élén. Ezekben az országokban a tanulók kiemelkedően jobban teljesítenek matematikából, olvasásából és különböző tudományos tantárgyakból, mint a világ bármely részén. Ezekben az országokban mindennél fontosabbnak tartják, hogy okos, sikeres, és sokoldalú gyerekeket neveljenek, akik tisztelik az időseket és a kultúrájukat. De hogyan tudják ezt elérni? CsaládOrigoKépezd magad tovább GYES alatt – Tanulni baba melletthttp://www.life.hu/csalad/20180910-kepezd-magad-tovabb-gyes-alatt-tanulni-baba-mellett-nem-lehetetlen.htmlGyorsan változó világban élünk, ezért a közép- és a felsőfokú tanulmányok elvégzése után sem hagyhatjuk porosodni tudásunkat. Az élet akkor sem áll meg, ha az embernek gyereke születik. Három édesanya mesél most arról, hogyan tudtak vizsgákra és beszámolókra készülni egy-két kisgyermek mellett. CsaládOrigoEkkora a pocakja a hármasikrekkel várandós nőnek: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180911-ekkora-a-pocakja-a-harmasikrekkel-varandos-nonek.htmlA hármasikrekkel várandós Maria megmutatta, mekkora méretűre duzzadt a pocakja a 34. hétre. CsaládOrigoSebestyén Balázs megmutatta kisebbik fiát, Noelt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180911-sebestyen-balazs-megmutatta-kisebbik-fiat-noelt.htmlSebestyén Balázs megmutatta kisebbik fiát, Noelt a közösségi oldalon. CsaládOrigoA Jóban Rosszban színészének, Suhajda Dánielnek megszületett a harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180911-a-joban-rosszban-szineszenek-suhajda-danielnek-megszuletett-a-harmadik-gyermeke.htmlNagy örömmel számolt be a Jóban rosszban színésze, Suhajda Dániel arról, hogy megszületett a harmadik gyermeke. CsaládOrigoKét menhelyi kutyát fogadott örökbe Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20180911-ket-menhelyi-kutyat-fogadott-orokbe-farkashazi-reka.htmlFarkasházi Réka nyár elején adott életet kislányának, de nemrég ismét bővült a családjuk ráadásul két taggal. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.