Madonna lánya, Lourdes csaknem félpucéran vonult a kifutón

kifutó New York-i divathét félmeztelen félpucér Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét meghökkentette a világot Madonna lánya, Lourdes: ezúttal a kifutón vonult végig csaknem félpucéran.

Madonna 21 éves lánya, Lourdes - akárcsak híres édesanyja - szereti meghökkenteni a konzervatívabb embereket. Villantott már szőrös hónaljat, ezúttal pedig a kifutón sokkolt.

A sztárcsemete a Gypsy Sport márka modelljeként jelent meg a New York-i divathéten gyakorlatilag félpucéran, felül csupán egy-egy kagyló takarta el a mellbimbóját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#runway

Lourdes Leon (@lourdesleon_official) által megosztott bejegyzés,

Sztárpárok, akik különleges módon találkoztak: Blake Lively és Ryan Reynolds története sem hétköznapihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-sztarparok-akik-kulonleges-modon-talalkoztak.htmlA sztárpárok életét mindig is nagy érdeklődés övezte, ám az sokszor marad titok, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk. Az ismerkedési szakaszt ugyanis megpróbálják a legnagyobb titokban tartani a celebek, így arra, hogyan lobbant lángra köztük a szikra sokszor csak évekkel később derül fény, és bizony vannak köztük bőven olyanok, akik igazán különleges módon szerettek egymásba. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének története sem mindennapi. TV + SztárokOrigoNick Jonas és Priyanka Chopra Harry herceget és Meghan Markle-t koppintjahttp://www.life.hu/sztarok/20180912-nick-jonas-es-priyanka-chopra-harry-herceget-es-meghan-marklet-koppintja.htmlNick Jonas és Priyanka Chopra szinte pontosan ugyanolyan eljegyzési fotót készíttetett, mint Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Puskás Péter élete legnehezebb feladatának tartja az X-Faktor válogatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-puskas-peter-elete-legnehezebb-feladatanak-tartja-az-xfaktor-valogatojat.htmlPuskás Peti szakmailag több lábon áll és mindenütt sikert sikerre halmoz, ennek ellenére nagyon is két lábbal jár a földön. Az InStyle szeptemberi számában nem csak az új kihívásokról, az X-Faktorról és arról mesél, hogyan tud ennyi projektben helytállni állni egyszerre, de azt is elárulja, mi változott benne a kezdeti, megasztáros időszak óta. TV + Sztárok--Tévékamerák előtt sírta el magát Mádai Vivien: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180912-tevekamerak-elott-sirta-el-magat-madai-vivien.htmlMádai Vivien elsírta magát a MasterChef VIP forgatásán. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg pocakját Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20180912-furdoruhaban-mutatta-meg-pocakjat-voksan-virag.htmlVoksán Virág néhány hét múlva életet ad első gyermekének, de előtte még bevállalt egy merész, fürdőruhás fotózást. TV + Sztárok--Töltött fegyverrel kapták el a repülőtéren David Henrie színészthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-toltott-fegyverrel-kaptak-el-a-repuloteren-david-henrie-szineszt.htmlA Disney Channel népszerű színészét, David Henrie-t a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren kapták el a biztonságiak, maikor töltött fegyvert találtak a csomagjában. A sztár közösségi oldalán kért bocsánatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.