Pozitív lett Vasvári Vivien terhességi tesztje

baba terhesség Nyerő páros Vasvári Vivien várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt esemény történt a tegnapi Nyerő Párosban: Vasvári Vivien terhességi tesztje pozitív lett.

Igencsak meglepődtek a tévénézők, amikor tegnap este a Nyerő Párosban Vasvári Vivien előhúzott egy pozitív terhességi tesztet. A luxusfeleség a mosdóból egyenesen párjához, Fecsóhoz ment, hogy közölje vele a jó hírt. A férfi meglepődött, de mindketten nagyon örültek, hiszen terveztek harmadik babát, csak nem ilyen hamar.

A forgatás egyébként júliusban történt, és a műsorból kiderült, hogy Vivien két hónapos terhes lehet. Tehát májusban eshetett teherbe, egy hónappal azután, hogy megszületett kisfiuk, Edward.

Bíró Icának beszólt egykori párja: "Téged csak a bőrgatya tart össze"http://www.life.hu/sztarok/20180913-biro-icanak-beszolt-egykori-parja-teged-csak-a-borgatya-tart-ossze.htmlBíró Ica mindig odafigyel arra, hogy karban tartsa alakját, ám még vele is előfordult, hogy lehagyta magát. Párja nem is hagyta szó nélkül. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 10 évvel ezelőtt bikiniben Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-igy-nezett-ki-10-evvel-ezelott-bikiniben-hodi-pamela.htmlHódi Pamela is szerepelt Majros Hajnalka, azaz Dundika 10 évvel ezelőtti klipjében. Ekkor még jőval kisebbek voltak a cicijei, és a haja sem volt kiszőkítve.TV + SztárokOrigoÚj csatornán tűnik fel Baukó Éva: műsort kapott az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-uj-csatornan-tunik-fel-bauko-eva-musort-kapott-az-rtl-klubon.htmlBaukó Éva újra az RTL Klub képernyőjén tűnik fel. A ValóVilág negyedik szériájának szereplője az új VV kilencedik évadában, az éjszakai BeleValó egyik műsorvezetője lesz.TV + Sztárok--Új sorozatban tér vissza a Szomszédok sztárja, Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-uj-sorozatban-ter-vissza-a-szomszedok-sztarja-trokan-peter.htmlHosszú kihagyás után újra családi sorozatban láthatjuk viszont a Szomszédok Szelényi Jánosát, azaz Trokán Pétert. TV + Sztárok--Liptai Claudia megható szavakkal konferálta fel barátnőjét, Ábel Anitáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-liptai-claudia-meghato-szavakkal-konferalta-fel-baratnojet-abel-anitat.htmlRendszeresen tart sütőshow-t Lipai Claudia és férje, Pataki Ádám. A legutóbbi alkalmon pedig Csonka András és Ábel Anita voltak a vendégeik. Liptai megható szavakkal konferálta fel barátnőjét. TV + Sztárok--Sztárpárok, akik különleges módon találkoztak: Blake Lively és Ryan Reynolds története sem hétköznapihttp://www.life.hu/sztarok/20180912-sztarparok-akik-kulonleges-modon-talalkoztak.htmlA sztárpárok életét mindig is nagy érdeklődés övezte, ám az sokszor marad titok, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk. Az ismerkedési szakaszt ugyanis megpróbálják a legnagyobb titokban tartani a celebek, így arra, hogyan lobbant lángra köztük a szikra sokszor csak évekkel később derül fény, és bizony vannak köztük bőven olyanok, akik igazán különleges módon szerettek egymásba. Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmének története sem mindennapi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.