Nagy Krisztina fenyegetés Tereskova családon belüli erőszak zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Kriszta Tereskova képzőművészt és párját fenyegeti a férfi volt kedvese, közös gyermekük édesanyja. A nyilvánosság segítségével akar véget vetni annak, hogy félelemben él. 

"Évek óta be nem gyógyuló sérülések vannak a fiúmon, rugdossa a nő, késsel fenyegetőzik, erőszakkal él. Bence nagyon erős, túl azon, hogy dzsúdózott, meg tudná védeni magát. Nem azért nem veri meg a nőt, mert nem tehetné meg, hanem, mert nem lenne helyes" - mondta a Best magazinnak Nagy Kriszta Tereskova képzőművész. Párja volt kedvese, közös gyermekük édesanyja fenyegeti őt, a férfivel pedig már tetlegességig is fajult a vita.

Azt mondja: a nő verekszik, ha a férfi kizárja a házból, puszta kézzel töri be az ablakot. Az utóbbi időben már Tereskovát is megtalálta fenyegetéseivel, egy alkalommal a műterménél várta: "Kriszti, nagyon meg leszel verve, megmutatom neked a betont" - idézte fel a fenyegető szavakat a művész.

A férfi nem akar feljelentést tenni, nem szeretné, ha gyermeke emiatt rosszat gondolna róla, Tereskova azonban elment a rendőrségre, ám mivel eddig "csak" fenyegetés történt, tehetetlenek.

"Bementem a rendőrségre feljelentést tenni, de védtelen minden ember, akit csak megfenyegetnek, nem számíthat segítségre, amíg nincs tettlegesség. Ezért közszereplőként úgy védekezem, hogy felhívom a média és az emberek figyelmét" - szögezte le a félelemben élő Nagy Kriszta Tereskova.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.