Kyrzayda Rodriguez divatblogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kyrzayda Rodriguez divarblogger 2017 óta küzdött a rákkal. Diagnózisa után is folyamatosan töltött fel tartalmakat a közösségi oldalára, és a betegségéről is nyíltan beszélt. 

Kyrzayda Rodriguez többnyire divattal, életmóddal kapcsolatos bejegyzéseket posztolt, miután beteg lett, nyíltan beszélt haja elvesztéséről és fogyásáról is. Követői mindvégig biztatták, 450 ezren nézték a posztjait, amelyeket inspirálónak és bátornak tartottak.

Falatnyi fehér miniszoknyában fotózták Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/trend/20180902-falatnyi-feher-miniszoknyaban-fotoztak-hosszu-katinka-uszonot.htmlHosszú Katinkáról a legtöbbször az úszodából vagy edzőteremből látni fotókat, ezért is különösen kincs, amikor utcai ruhában, pláne ilyen csinosban készül róla kép. Trend--Fürdőruhában élvezi a hosszú hétvégét Liluhttp://www.life.hu/trend/20180819-furdoruhaban-elvezi-a-hosszu-hetveget-lilu-musorvezeto.htmlLilu viselete a bizonyíték arra, hogy nem csak a bikini, de az egyrészes fürdőruha is lehet szuperszexi. Trend--Fürdőruhában meg mutatta meg vékonyka testét Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20180729-furdoruhaban-meg-mutatta-vekonyka-testet-cinthya-dictator.htmlOrigoIsmerd meg Tóth Kinga Zoét, az Anna-bál legszebb lányát: interjúhttp://www.life.hu/trend/20180722-ismerd-meg-toth-kinga-zoet-az-annabal-legszebb-lanyat-interju.htmlTóth Kinga Zoét választották a 193. balatonfüredi Anna-bál legszebb lányának. Az eseményen a Life.hu is részt vett, így az eredményhirdetés után azonnal mikrofonvégre kapott Kinga elmondta többek közt, hogy mivel foglalkozik, miért jött el az Anna-bálra, valamint, hogy miért nem a tipikus fehér, menyasszonyi ruhát választotta öltözékéül.TrendOrigoA lábborotválás aranyszabályai nőknekhttp://www.life.hu/trend/20180722-a-labborotvalas-aranyszabalyai-noknek-igy-kell-csinalni-serulesmentesen.htmlNyáron - ha csak nem más, tartósabb szőrtelenítési módot választunk - tényleg, de tényleg szinte naponta kell borotválni a lábunkat, ami elég kényelmetlen. Pláne, ha meg is sérülünk közben. Most eláruljuk, melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben. TrendThinkstockSminkelés közben fotózták Tóth Veráthttp://www.life.hu/trend/20180701-sminkeles-kozben-fotoztak-toth-verat-instagram.htmlTóth Verát nem először látjuk úgy, hogy nem visel melltartót a ruhája alatt. Nemrég az Instagramon, egy hozzászólónak árulta el, hogy megműtette a melleit. Az eredménnyel pedig maradéktalanul elégedett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.