Így jelenik meg otthonodban a mágikus unikornis

egyszarvú otthon unikornis lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felnőtteket célzó gyermeki motívumok időről időre felkapottá, szinte vírusszerűvé válnak, így volt ez a pár éve előtérbe került unikornisimádattal is. Sokan gondolják úgy, az egyszarvúőrület lecsengőben van, de megnézve a boltok kínálatát, ez koránt sincs így.

"Egyszarvú (lat. Unicornis, gör. monocerosz), ló alakú mitikus állat, lófeje, fehér lóteste, őzlába és oroszlánfarka van, homloka közepén egyenes, hegyes szarvval. (...) Ókori eredetű hiedelmek szerint szarvának pora minden méreg hatását közömbösíti; az állatot csak úgy lehet elfogni, ha egy szűz leányt ültetnek le útjába, az előtt letérdel, és ölébe hajtja a fejét. (...) Az egyszarvú Skócia nemzeti állata." - Wikipédia

Az unikornis lehet elegáns, bájos, vicces, így pedig számtalan alakban megjelenhet, például az otthonodban is. Nem kell tehát feltétlenül kislányos dizájnt választani, de tény, hogy ez a meseszerű lény erre kiválóan alkalmas.

Unikornisfánk-recept

A nyár a pezsgés, a színek és az élvezetek évszaka. Bár már érezni az ősz lassú érkeztét, a konyhádban még ne engedj a sütőtökös recepteknek. Készíts egy hihetetlenül impulzív süteményt: az unikornisfánkokkal nem csupán a gyerekeknél lesz sikered.

Így jelenjen meg az unikornis a lakásodban!

A gyerekszobát kivéve nem jó, ha túltolod az egyszarvúk felhalmozását, a kevesebb, néha több elvet alkalmazd. Így kellő hangsúlyt kapnak, és nem vesznek el a „tömegben."

Unikornis teatojás - firebox.com, Unikornis könyvtámasz - modcloth.com, Unikornis gyertyatartó - firebox.com Forrás: modcloth.com, firebox.com

Válassz a stílusok közül egyet, és helyezd arra a hangsúlyt. Az egyszínű, tekintélyt parancsoló darabok mellé, ne tegyél szivárványszínű, pufók figurákat.

Találd meg a helyüket. A férfiaknak nem szokásuk az egyszarvúakért való rajongás, így nem biztos, hogy örülnének a rózsaszín csillámos díszpárnának a kanapén. Ebben az esetben a konyha, vagy a fürdőszoba lesz a te szentélyed, ahol bátran kiélheted magad.

1. Unikornis tál - amazon.com, 2. Ragasztószalag adagoló - worldmarket.com, 3. 3 darabos porcelán reggeliző szett - shopforyou.hu 7490 Ft, 4. Bögre - us.asos.com, 5. Unicorn pink ajtótámasz - vivre.hu 3400 Ft, 6. Színváltós unikornis gyertya - beststuff.hu 4990 Ft, 7. Unikornis fali dísz - H&M home 3990 Ft, 8. Unikornis asztali lámpa, éjjeli fény - monkie.hu 17 590 Ft, 9. Fürdőkád dugó - firebox.com, 10. Légfrissítő - firebox.com Forrás: Life.hu

Látszik tehát, hogy az unikornisokat, a flamingók betörése sem tudta letaszítani a trónról.

Így erősítsd a családi egységet az otthonodban - Családfák minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/otthon/20180914-igy-erositsd-a-csaladi-egyseget-az-otthonodban-csaladfa.htmlA fal díszítésétől válik egy lakás igazi otthonná. Egy családfa pedig minden lakásban jól mutat, hiszen esztétikai szerepe mellett, komoly érzelmi töltete is hatással van a lakókra. Jó érzés időnként rápillantani, de már maga a „feldíszítése”, elkészítése is remek elfoglaltságot jelent. OtthonOrigoLégy Te a lakberendezési stílusrendőrség: Menő vagy ciki?http://www.life.hu/otthon/20180912-legy-te-a-lakberendezesi-stilusrendorseg-meno-vagy-ciki-szavazas.htmlRengeteg olyan lakberendezési stílus, elem és kiegészítő van, amely megrekedt az évek örvényében, és mi sem szeretnénk őket lecserélni. Beépülhetnek otthonunk stílusába, ragaszkodhatunk hozzájuk, netán praktikumuk miatt nem akarunk megválni tőlük. A következőkben összeszedtünk ezek közül párat, melyeknél nehéz eldönteni, hogy valóban lejárt-e az idejük. Dönts Te! OtthonOrigoPraktikus ötletek, melyekkel játszi könnyedséggel ül majd le a gyerek otthon tanulnihttp://www.life.hu/otthon/20180905-praktikus-otletek-amikkel-jatszi-konnyedseggel-ul-majd-le-a-gyerek-otthon-tanulni.htmlAz íróasztal és szék beszerzése távolról sem elegendő, ha az otthoni tanulás elősegítéséről van szó. Most mutatunk pár hasznos tippet, hogy szinte láthatatlanul hozhasd meg a gyermeked kedvét az iskola utáni gyakorláshoz. OtthonOrigoPlüss-, fa- és papírállatok, mint falat díszítő trófeákhttp://www.life.hu/otthon/20180831-pluss-fa-es-papir-allatok-mint-falat-diszito-trofeak-diy.htmlA trófeák csodásan mutatnak akár egy végtelenül modern berendezésű lakásban is. Ám nem mind szeretnénk egy halott állat pörhüvelye alatt olvasgatni, figyelő üvegszemei által követve tévézni, az egyéb huncutságokról már nem is beszélve. Te is ebbe a csoportba tartozol? Nos, itt a remek lehetőség, hogy stílust, életkedvet és játékosságot vigyél otthonodba. OtthonOrigoVicces és különleges konyhai kiegészítőkhttp://www.life.hu/otthon/20180725-vicces-es-kulonleges-konyhai-kiegeszitok-eszkozok.htmlA konyhában vannak, akik a hobbit látják, mások a művészetet, de a legtöbben csupán a mindennapi munkát. Ennek azonban vége! Olyan szuper konyhai eszközöket mutatunk, melyek a főzésben, tisztításban és tálalásban egyaránt segítenek, miközben még jobb kedvre is derítenek. OtthonOrigoRendezd be otthonod a feng shui szerint egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20180817-rendezd-be-otthonod-egyszeruen-a-feng-shui-szerint.htmlAz igazi feng shui túlmutat az ugró delfineken és a szélcsengőkön. Természetesen a legjobb az lenne, ha szakértő segítségét kérnéd, de e nélkül, pár apró változtatással is azonnali hatást tudsz gyakorolni otthonod hangulatára. Érdekes, de ebben nem kell hinni ahhoz, hogy érezd a jótékony hatását. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.