Csákány Mónika család anya-lánya születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Csákány Mónika boldog pillanatokat élt át a napokban, kislánya 1 éves lett. Nagyon aranyos fotót osztott meg közösségi oldalán. 

"Te vagy a világomban az egyetlen megsemmisíthetetlen, állandó-örök Boldogság! Kincs vagy! Az elmúlt 1 év minden könnyével és mosolyával már a miénk" - kezdte Instagram-bejegyzését Csákány Mónika, az Éjjel-nappal Budapest szereplője. Ezzel köszöntötte 1 éves kislányát születésnapján.

"Boldog 1. szülinapot kívánunk Apával, kicsi Bébirépánk!" - zárta a megható sorokat Csákány Mónika.

Nemrégiben szintén egy nagyon aranyos fotóval rukkolt elő, ahol egymáshoz illő fürdőruhában strandolt kislányával.

Öreg babák lencsevégre kapva - Itt a bizonyíték, hogy a csecsemők sem mindig bájosak: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180918-oreg-babak-itt-a-bizonyitek-hogy-az-ujszulottek-csecsemok-sem-mindig-bajosak-fotok.htmlMinden baba aranyos és bájos, a puha kis testük és pufók arcuk mindenkit elvarázsol. Vannak azonban olyan újszülöttek, pár hónapos csecsemők, akiket szüleik nem a hagyományos értelemben vett cukiságuk miatt kapott lencsevégre. Korábban már mutattunk grimaszoló babákat, és ígérhetjük, a most következő fotókon is garantáltan hangosan fogsz nevetni - ezért vigyázz, hol nézed meg őket. CsaládOrigoGundel Takács Gábor elárulta, mitől működik 27 év után is a házasságahttp://www.life.hu/csalad/20180918-gundel-takacs-gabor-elarulta-mitol-mukodik-27-ev-utan-is-a-hazassaga.htmlGundel Takács Gábornak nem csak a tévés karrierje, hanem a magánélete is kiegyensúlyozott. Most elárulta, szerinte mi a hosszú házasság titka. Család--Szandi és testvére, Viki a megszólalásig hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/csalad/20180918-szandi-es-testvere-viki-a-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlRitkán mutatja meg testvérét, Vikit Szandi. Az énekesnő most egy közös képet töltött fel közösségi oldalára, melyen láthatjuk, mennyire hasonlítanak. Család--Kóbor János még csak fényképen látta unokáját, Hanga Szófiáthttp://www.life.hu/csalad/20180918-kobor-janos-meg-csak-fenykepen-latta-unokajat-hanga-szofiat.htmlHanga Szófia névre keresztelték Kóbor János unokáját. Az újszülött csöppséget még nem látta a nagypapa, a kórházba nem akart bemenni. Család--Kóbor János még csak fényképen látta unokáját, Hanga Szófiáthttp://www.life.hu/csalad/20180918-kobor-janos-meg-csak-fenykepen-latta-unokajat-hanga-szofiat.htmlHanga Szófia névre keresztelték Kóbor János unokáját. Az újszülött csöppséget még nem látta a nagypapa, a kórházba nem akart bemenni. Család--A testvérek közti viták és rivalizálás jobb emberré teszi a gyerekeket; ezt állítják a kutatókhttp://www.life.hu/csalad/20180917-a-testverek-kozti-vitak-es-rivalizalas-jobb-emberre-teszi-a-gyerekeket-allitjak-a-kutatok.htmlKutatók egy igen érdekes összefüggésre hívják fel a figyelmet: a testvérek rivalizálása, bár elsőre utálatosnak tűnhet a szülők szemében, mégis nagyon hasznos a gyermekek számára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.