Emmy 2018: a legszebb és legrondább ruhák a vörös szőnyegről

Emmy vörös szőnyeg Emmy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este tartották a 70. Emmy-gálát Hollywoodban. A televíziózás Oscarjaként is emlegetett díjátadó vörös szőnyegén bőven akadtak meglepetések. A korábbi években kevesebb divatbaki jellemezte az Emmy-ket, idén azonban többen is olyan ruhát választottak, ami nem passzolt hozzájuk. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • Jessica Bielben szerencsére idén sem kellett csalódnunk, fantasztikusan állt rajta ez a Ralph & Russo estélyi.
Jessica Biel Forrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • A legjobb női mellékszereplő díját bezsebelő Thandie Newton Lady Gaga egyik kedvenc tervezőjétől választott ruhát, és milyen jól tette. Nagyon illett hozzá az a stílus, amit Brandon Maxwell képvisel.
Thandie Newton Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
  • Maika Monroe szintén nagyon jól választott, igaz egy Stella McCartney ruhával nehéz mellélőni.
Maika Monroe Forrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
Dakota Fanning Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
  • Claire Foy Calvin Klein By Appointment ruhája előlről talán túlságosan merev volt, bár a színésznő kedveli az ilyen darabokat. Hátul viszont kissé játékos, és rendkívül elegáns, így végül is jó választás volt.
Claire Foy Forrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Hasonló fogásokat láthattunk Poppy Delevingne Giambattista Valli Haute Couture ruháján is. Elől kissé merevebb volt, hátul pedig fodrokkal díszítették, de ez a szabás nekünk nagyon nem jött be.
Poppy Delevingne Forrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Vegyes megítélést kapott Tracee Ellis Ross Valentino Haute Couture ruhája. Egyébként nem állt neki kifejezetten rosszul, habár mi leginkább Rihannán tudunk elképzelni hasonló darabokat, ő nagyon jól tudja viselni az ilyen nagy, drámai estélyiket.
Tracee Ellis Ross Forrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
  • Szintén felemás véleményeket kapott Penelope Cruz, aki egy Chanel estélyit viselt. Szerintünk a színésznő és a ruha is gyönyörű, csak az összhang valahogy nincs meg közöttük.
Penelope Cruz Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • A nagyon boldog Emilia Clarke Dior Haute Couture-ben pózolt a vörös szőnyegen. A ruha hímzése gyönyörű, de a csípőn félbevégott fazon nem szép.
Emilia Clarke Forrás: Getty Images/2018 John Shearer/John Shearer
  • Sarah Paulson általában a legrosszabbak között van, ahogy most is. Nem állt jól neki, és nem is tudta jól viselni ezt a ruhát.
Sarah Paulson Forrás: Getty Images/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Alexis Bledel pasztell ruhájáért sem voltunk oda, azt pedig végképp rossz nézni, ahogy a fekete kiegészítőkkel elrontja az összhatást.
Alexis Bledel Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.