Jennifer Lopez fotóval bizonyítja, hogy feneke még ma is feszes

J. Lo szexi fenék Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 esztendős Jennifer Lopez megmutatta a kétkedőknek, hogy feneke még ma is formás és feszes.

Érthetetlen, hogyan csinálja: Jennifer Lopez gyakorlatilag 20 éve pontosan ugyanúgy néz ki, szinte egy percet sem öregedett. Nem csak az arcán nincsenek ráncok, de teste is tökéletes a mai napig.

Ezt rendszeresen be is bizonyítja, gyakran posztol magáról olyan fotókat, amelyeken jól láthatóak idomai. Ezúttal a védjegyévé vált feszes fenekét mutatta meg követői legnagyobb örömére egy narancssárga fürdőruhában.

A kép már közel 3,5 millió lájkot kapott.

Egy bennfentes szerint Meghan Markle álruhában járja London utcáithttp://www.life.hu/sztarok/20180918-egy-bennfentes-szerint-meghan-markle-alruhaban-jarja-london-utcait.htmlPiacra, fodráshoz és jógázni is jár Meghan Markle álruhában - állítja egy királyi családhoz közel álló forrrás. TV + Sztárok--Megszólalt a nemi erőszakkal vádolt vízilabdáa, Kósz Zoltán feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180918-megszolalt-a-nemi-eroszakkal-vadolt-vizilabdas-kosz-zoltan-felesege.htmlA napokban tört ki a botrány: két sportolót vádolt meg egy 13 éves kislány nemi erőszakkal. A két férfi közül egyelőre csak Kósz Zoltán szólalt meg, és leszögezte, ártatlanok. Most a sportoló felesége is megszólalt. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos tárgyalása: a zenész és ügyvédje nagyon bizakodókhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-galambos-lajos-targyalasa-lajcsi-es-ugyvedje-nagyon-bizakodok.htmlGalambos Lajost és társát 30 milliós víz-, gáz- és áramlopással vádolja az ügyészség. A zenész és ügyvédje mesélt az elhúzódó nyomozás állásáról, a vádpontokról, és hogy mi eredményezte az előzetes letartóztatást. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiszel Tünde friss fotót posztolt: "Ő az új pasim"http://www.life.hu/sztarok/20180918-kiszel-tunde-friss-fotot-posztolt-o-az-uj-pasim.htmlKiszel tünde egy rejtélyes fotót posztolt a közösségi oldalára egy ismeretlen úriemberrel. TV + SztárokOrigoMajka és Tilla egy családi strandon pucérkodott Máltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-majka-es-tilla-egy-csaladi-strandon-pucerkodott-maltan.htmlEgy Máltán élő magyar vendéglátós elárulta, hogy Majka és Tilla egy családi strandon dobta le a texilt, amit valószínűleg a konzervatív helyiek nem néztek túl jó szemmel. TV + SztárokOrigoGáspár Laci durván beszólt Solti Ádám párjának, Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-gaspar-laci-durvan-beszolt-solti-adam-parjanak-berninek.htmlGáspár Laci a Nyerő Páros legutóbbi részében durván beszólt Solti Ádámnak és párjának, Berninek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.