Tücsi család babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anya lesz a gyönyörű magyar műsorvezető, Tücsi. 

A hírt úgy harangozták be, hogy életük legfontosabb bejelentése várható a Youtube-on, így a szemfülesebbek hamar rájöhettek, hogy gólyahírről lesz szó.

Tücsi már túl van a 12. héten, a baba nemét még nem tudják.

Íme, a videó:

Megszületett Kulcsár Edina kisfia, Medoxhttp://www.life.hu/csalad/20180920-megszuletett-kulcsar-edina-kisfia-medox.htmlA minap megírtuk, Kulcsár Edina letitotta a kommentelési lehetőséget Instagramján. Az okot akkor is sejteni lehetett, de ma már biztos: megszületett a kisfia, amit akkor még nem akart tudatni a világgal. Család--Megmutatta kisfiát Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/csalad/20180916-megmutatta-kisfiat-boriszt-kapocs-zsoka.htmlKapócs Zzóka legszívesebben az egész világnak megmutatná gyönyörű kisfiát, annyira büszke rá, de úgy döntött, Borisz nem szerepel a médiában. Most azonban kivételt tett. CsaládOrigo3 fotón 3 várandósság: Rubint Réka babavárós képeket mutatotthttp://www.life.hu/csalad/20180901-rubint-reka-babavaros-terhes-kepeket-mutatott.htmlHárom fotót mutatott magáról az Instagramján Rubint Réka. A képekben közös: mindhármon babaát vár. Nézzétek! CsaládOrigoNagyon kívánós a várandós Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20180819-nagyon-kivanos-a-varandos-kiss-ramona-musorvezeto.htmlKiss Ramóna az Instagram-oldalán nemrég jelentette be terhességét, majd élőben is megmutatta gömbölyödő pocakját a Reggeliben. Most pedig azt is elmondta, milyen ételt kíván meg gyakran. CsaládOrigoMegszületett Oláh Gergő negyedik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180816-megszuletett-olah-gergo-negyedik-gyereke-kislany-anna.htmlHatalmas a boldogság Oláh Gergőéknél. Az énekes immár négyszeres édesapa. CsaládFotó: Mudra László - OrigoKulcsár Edina és Csuti titokban összeházasodtakhttp://www.life.hu/csalad/20180817-kulcsar-edina-es-csuti-titokban-osszehazasodtak-a-baba-szuletese-elott.htmlSzűk körben, a nyilvánosság teljes kizárásával házasodott össze Kulcsár Edina és most már férje, Szabó András. A pár a BEST magazinnak mesélt a részletekről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.