fashion week kardigán leopárd neon ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas és szemet gyönyörködtető trendekkel érkezett meg az őszi szezon. Ha felfrissítenéd pár új darabbal a ruhatáradat, akkor most mutatunk néhány ötletet. Inspirálódj velünk!
  • 1. neon

Már megmutattuk, hogyan hordják Hollywoodban a neont, de azért nem árt tudni, hogy ennél visszafogottabban is lehet viselni. Például így!

Forrás: lookbook.nu
  • 2. állatminta

Egy újabb trend, ami már a vörös szőnyeget is utolérte. A neonhoz hasonlóan feltűnő darabokról van szó, de klasszikus stílusban is hordható úgy, hogy véletlenül sem merül fel, hogy közönséges az összhatás.

Forrás: lookbook.nu
  • 3. kardigán

Egy nagyobb, melegebb kardigán akár a farmer- vagy bőrkabát helyett is hordható a kevésbé szeles őszi napokon. Jól variálható, pihe-puha, és már ránézni is szívmelengető a kötött holmikra.

Forrás: lookbook.nu
  • 4. tweed

Klasszikus és elegáns viselet, de egy bőrnadrággal például egészen izgalmas stílust hoz. Bármivel is hordod, az biztos, hogy egy kis Chanel életérzést kölcsönöz majd a borongós őszi napoknak. Próbáld ki!

Forrás: lookbook.nu
  • 5. bőrszoknya

Évről évre visszatér az őszi szezonban a bőr- vagy műbőr szoknya, ami a hagyományos ceruza fazonon túl sokféle stílusban megtalálható a boltok polcain.

Forrás: lookbook.nu
  • +1. statement fülbevaló

Ami a kiegészítőket illeti, a szezon egyik legharsányabb trendjét a statement fülbevalók jelentik. A minimál, letisztult ékszereket most újra felváltják a látványosabb, sárgaréz, vagy éppen kövekkel díszített darabok.

Forrás: lookbook.nu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.