Angelina Jolie-t új filmjének forgatásán kapták lencsevégre szőke hajjal

frizura film forgatás haj Angelina Jolie szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új filmben szerepel Angelina Jolie: meglepő külsővel fotózták le a forgatás alatt.

Az Alíz Csodaországban és a Pán Péter előzményeinek nyomán készül a Come Away című film, amelyben Angelina Jolie is szerepet kapott. A forgatásról kiszivárgott egy fotó is, melyen a színésznőt az 1900-as évek stílusába öltöztették, és szőke parókát visel, melyet kontyban rögzítettek tarkóján. Egészen jól áll neki!

Ha kíváncsi vagy Angelina Jolie-ra szőke hajjal, kattints ide!

Angelina Jolie újra forgat Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

Biztos, hogy eddig te is rosszul kötötted a nyakkendőt! Mutatjuk, hogyan kell!http://www.life.hu/trend/20180926-biztos-hogy-eddig-te-is-rosszul-kototted-a-nyakkendot-mutatjuk-hogyan-kell.htmlA klasszikus nyakkendőkötési módszer sokaknak kihívást jelent, főleg akkor, ha tükör sem áll rendelkezésre. Most azonban itt a megváltás minden férfi számára. Trend--5+1 trend, amit imádni fogunk idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20180926-51-trend-amit-imadni-fogunk-iden-osszel.htmlIzgalmas és szemet gyönyörködtető trendekkel érkezett meg az őszi szezon. Ha felfrissítenéd pár új darabbal a ruhatáradat, akkor most mutatunk néhány ötletet. Inspirálódj velünk! TrendOrigoTűsarkú cipőben sportolt Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20180926-tusarku-cipoben-sportolt-meghan-hercegne.htmlHarry herceg és Meghan hercegné túl vannak egy újabb nyilvános sporteseményen. A hercegné ismét tökéletes megjelenésről tett tanúbizonyságot, pedig bizonyára nem volt könnyű számára tűsarkúban netballozni. Trend--Legendás színésznők és hercegnők kedvenc parfümjeihttp://www.life.hu/trend/20180924-hires-szinesznok-es-hercegnok-kedvenc-parfumjei.htmlCoco Chanel egyszer azt mondta: „Annak a hölgynek, aki nem visel parfümöt, nincs jövője. Egy jól megválasztott parfüm, mindig kiegészíti egy hölgy stílusát." Igaza volt. Hollywood egykori csillagjai előszeretettel úsztak parfümfelhőben, és azt is tudni lehet, hogy ők melyik üvegcsére esküdtek. De vajon mi is élvezhetjük ugyanazokat az illatokat 60-80 évvel később? Lássuk. Trend--Hárommellű nők lepték el a kifutót Milánóban, a GCDS divatbemutatójánhttp://www.life.hu/trend/20180925-harommellu-nok-leptek-el-a-kifutot-milanoban-a-gcds-divatbemutatojan.htmlAz emlékmás című filmből ismert hárommellű szereplő ihlette meg a GCDS divatmárka tervezőit. Meglepő bemutatóval álltak elő. Trend--David Beckham hajbeültetésen eshetett át: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180925-david-beckham-hajbeultetesen-eshetett.htmlAz egykori focista új külsővel mutatkozott egy hongkongi rendezvényen: mindenkit meglepett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.