Voksán Virág megmutatta otthonát: már készen van a babaszoba

babaszoba Voksán Virág szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virágnak már csak egy hete van hátra, de semmit nem hagyott az utolsó pillanatra: minden készen áll kisfia fogadására. 

Voksán Virág izgatottan várja első gyermekét, aki bármelyik pillanatban megérkezhet. Fogadására már minden készen áll, a babaszoba bútorait a legnagyobb gonddal válogatta össze Virág, hogy egy nyugodt, harmonikus környezetet biztosítson kisfiának.

Megmutatta a babaszobát Voksán Virág Forrás: Fem3

Otthonát a FEM3 stábjának mutatta be, így kaphattak betekintést a nézők a kis Beni birodalmába.

Apró trükk, amivel kitisztíthatod a mosogatószivacsothttp://www.life.hu/otthon/20180929-apro-trukk-amivel-kitisztithatod-a-mosogatoszivacsot-szinte-uj-lesz.htmlBár a mosogatószivacs nem egy drága holmi, előfordul, hogy nincs elfogy az utolsó darab is, és nincs időnk vagy kedvünk leszaladni újat venni. Ilyenkor sincs azonban veszve semmi: a használt szivacs is könnyen újszerűvé varázsolható. OtthonFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccLehet, nem veszíti el házát az egykori neotonos Pál Évahttp://www.life.hu/otthon/20180930-lehet-nem-vesziti-el-hazat-az-egykori-neotonos-pal-eva-enekesno.htmlFontos ítéletet hozott a közelmúltban az Európai Bíróság: perelhetnek a magyar devizahitelesek. Így felcsillant a remény Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője számára is. Otthon--Természetes anyagokkal könnyedén kitisztítható az eldugult mosogató lefolyójahttp://www.life.hu/otthon/20180929-termeszetes-anyagokkal-konnyeden-kitisztithato-az-eldugult-mosogato-lefolyoja-tippek.htmlA mosogató lefolyója a legnagyobb elővigyázatosság elelnére is eldugulhat. Első körben azonban nem érdemes azonnal szétszedni vagy szerelőt hívni, ugyanis sok esetben könnyen megoldható házilag is a probléma. Otthon--Kétségbeesés helyett, inkább használd ki az őszt! – Hétvégi DIY-s ötlethttp://www.life.hu/otthon/20180926-ketsegbeeses-helyett-inkabb-hasznald-ki-az-oszt-diys-otlet.htmlSokan érezzük úgy, hogy az ősz belegázolt az élvezetes indián nyarunkba, és felháborítónak érezzük, hogy pár nap alatt a pólóra nem egy kardigánt, hanem kabátot és sálat kellett vennünk. Igazán arcátlan viselkedés ez az ősz részéről, de Te ne hagyd magad! Pihend ki magad a hétvégén, és készíts csodás őszi dekorációt otthonodba. OtthonOrigoSzódabikarbónával tisztítható a legtökéletesebben a mikrohullámú sütőhttp://www.life.hu/otthon/20180929-szodabikarbonaval-tisztithato-a-legtokeletesebben-a-mikro.htmlMég ha nagyon vigyázunk, és minden ételt lefedünk, akkor sem kerülhető el a mikro szennyeződése. Ráadásul, amilyen gyorsan koszosodik, annál macerásabb kitakarítani. Íme, egy pofin egyszerű trükk a tisztán tartásához. OtthonOrigoElhagyott helyek - Abházia, ahol nem járnak turisták: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180926-elhagyott-helyek-abhazia-ahol-nem-jarnak-turistak.htmlAbházia nem az az ország, ami kedvelt turistacélpont lenne. A legtöbb állam el sem ismerte függetlenségét. Csupán pár éve annak, hogy egyáltalán átléphetik a határait üdülni vágyó „idegenek”, pedig csodás tengerpartjai és felfedeznivaló barlangjai vannak. Most megnézheted ezt a rejtett világot, ami mindössze 1700 kilométerre van tőlünk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.