Nem titok, hogy rátalált a szerelem Fresh Andira, aki egyik barátjába szeretett bele. A férfinek gyermekei is vannak, akiket sajátjaként szeret az énekesnő. 

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy Fresh Andi újra szerelmes, egyik barátjába szeretett bele, akivel már 15 éves ismerik egymást. Azt azonban eddig nem lehetett tudni, hogy a férfinek gyermekei is vannak, akikkel Fresh Andi nagyon jó barátságban van. 

"Egy volt a baráti társaságunk, számtalanszor aludtunk már egy szobában, töltöttünk együtt napokat, imádjuk a természetet, az állatokat, imádjuk egymás humorát, de mindig a barátság jegyében tekintettünk a másikra. Egészen addig az augusztusi orgonakoncertig, ahol életem egyik legszebb bókját kaptam Janitól. Azt mondta, ragyog a szemem, és hogy milyen szép vagyok. Akkor valami történt bennünk" - mesélte a Borsnak az előadó. Mint mondta: ettől a naptól kezdve egy párt alkotnak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#szeret#szeretem#nemkelltöbb ❤️

Andrea Villányi (@freshandi) által megosztott bejegyzés,

Azt is elárulta, hogy a férfinek van egy fia és egy lánya, akikkel nagyon jó a kapcsolata. "Nem csak jött valaki idegen az életükbe, hanem én, a barátjuk vagyok ott az apukájuk mellett párként, aminek örülnek, ahogy én is. Pótmami lettem, és ahogy eddig, úgy szeretem őket, mintha csak a sajátjaim lennének" - fogalmazott Fresh Andi. Megsúgta: bár most Floridában van a legjobb barátnőjénél, de amint hazajön, összeköltöznek.