Fresh Andi újra szerelmes, 15 éve barátok a férfivel

anyaság párkapcsolat barátság Fresh Andi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy rátalált a szerelem Fresh Andira, aki egyik barátjába szeretett bele. A férfinek gyermekei is vannak, akiket sajátjaként szeret az énekesnő. 

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy Fresh Andi újra szerelmes, egyik barátjába szeretett bele, akivel már 15 éves ismerik egymást. Azt azonban eddig nem lehetett tudni, hogy a férfinek gyermekei is vannak, akikkel Fresh Andi nagyon jó barátságban van.

"Egy volt a baráti társaságunk, számtalanszor aludtunk már egy szobában, töltöttünk együtt napokat, imádjuk a természetet, az állatokat, imádjuk egymás humorát, de mindig a barátság jegyében tekintettünk a másikra. Egészen addig az augusztusi orgonakoncertig, ahol életem egyik legszebb bókját kaptam Janitól. Azt mondta, ragyog a szemem, és hogy milyen szép vagyok. Akkor valami történt bennünk" - mesélte a Borsnak az előadó. Mint mondta: ettől a naptól kezdve egy párt alkotnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#szeret#szeretem#nemkelltöbb ❤️

Andrea Villányi (@freshandi) által megosztott bejegyzés,

Azt is elárulta, hogy a férfinek van egy fia és egy lánya, akikkel nagyon jó a kapcsolata. "Nem csak jött valaki idegen az életükbe, hanem én, a barátjuk vagyok ott az apukájuk mellett párként, aminek örülnek, ahogy én is. Pótmami lettem, és ahogy eddig, úgy szeretem őket, mintha csak a sajátjaim lennének" - fogalmazott Fresh Andi. Megsúgta: bár most Floridában van a legjobb barátnőjénél, de amint hazajön, összeköltöznek.

Így kellene felvilágosítani gyermekeinket egy nőgyógyász szerinthttp://www.life.hu/csalad/20181001-igy-kellene-szexualisan-felvilagositani-gyermekeinket-egy-nogyogyasz-szerint.htmlSok szülő bizonytalanodik el, amikor csemetéje arról érdeklődik, hogyan is kerül a kisbaba az anyuka hasába. Hány éves korban kezdjük a felvilágosítást? Hogyan beszéljünk erről a kényes témáról? Gyermekeink szexuális felvilágosításáról Dr. Gyovai Gabriella nőgyógyászt kérdeztem. CsaládOrigoÉvszázados múlt, modern szolgáltatások a Lukácsbanhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20181002-lukacs-gyogyfurdo.htmlFővárosunk egyik legrégebbi gyógyfürdője, a Lukács fürdő. Patinás épülete egyedülálló szolgáltatásokkal várja vendégeit. Így nemcsak az idősebbek, hanem már a fiatalabbak megtalálhatják a számukra legkedvezőbb kikapcsolódási lehetőséget.HirdetésKulcsár Edina édesanyja édes fotót csinált Medoxrólhttp://www.life.hu/csalad/20181002-kulcsar-edina-edesanyja-edes-fotot-csinalt-medoxrol.htmlKulcsár Edina édesanyja nagyon cuki képet készített Meoxról: ennyire aranyos a kis csöppség. CsaládOrigo3 isteni, kávés süteményrecepthttp://www.life.hu/csalad/20181001-3-kaves-sutemeny-recept.htmlA kávét mindenki másképp szereti, így a kávés desszertek terén se várj két egyformát. Van, amibe frissen lefőtt fekete kell, de akad, ami megelégszik az instant kávéval. Vannak köztük édesek és krémesek, de akadnak roppanósan erősek is. Példaként három különböző stílusú és íz világú kávés sütemény receptet hoztunk. CsaládOrigoSamantha Markle bocsánatot kért Meghan hercegnétőlhttp://www.life.hu/csalad/20181001-samantha-markle-bocsanatot-kert-meghan-hercegnetol.htmlLondonba utazott egy tévéinterjú miatt Meghan hercegné testvére, Samantha Markle. A nő, aki eddig minden médiafelületen szidalmazta húgát, most bocsánatot kért. Család--Ilyen anya vagy a csillagjegyed szerint - 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20180926-ilyen-anya-vagy-a-csillagjegyed-szerint-szulo-horoszkop.htmlA horoszkóp remekül megjósolja anyai erényeinket és gyengeségeinket is. Természetesen ritka az, amikor a benne foglaltak minden pontja igaz ránk, ugyanakkor kiváló önismereti alapot nyújt, hogy minél jobb szülők lehessünk. Előző cikkünkben már írtunk hat csillagjegyről, most következzen a többi is. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.