Nem minden szülő látja a legszebbnek a gyermekét: így reagáltak azok, akik rájöttek, csemetéjük nem gyönyörű

Forrás: Boredpanda
Forrás: Boredpanda -
szülők reakció gyönyörű gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tartják, hogy minden szülőnek a saját gyermeke a legszebb, tehát mindenki nagyon édesnek és gyönyörűnek látja saját csemetéjét, de úgy tűnik, hogy ez mégsem igaz mindenkire. Vannak olyan szülők, akiknek feltűnt, hogy a gyermekük talán nem olyan szép. Megosztották, hogyan reagáltak, amikor rájöttek.

Vannak szülők, akik bizony beismerték, hogy nem látták olyan szépnek a gyermeküket, és el is mesélték, mit gondoltak, amikor rájöttek, hogy nem annyira gyönyörű a csemetéjük. A Redditen vallottak gondolataikról.

Így reagáltak a szülők, mikor rájöttek, csemetéjük nem a legszebb - Képünk illusztráció Forrás: Boredpanda

  • „Amikor először megláttam a fiamat, zokogtam. Nagyon zaklatott voltam. Azt mondtam édesanyámnak, hogy úgy néz ki, mintha egy majommal hoztuk volna össze. Szerencsére most sokkal jobban néz ki."
  • „Amikor megszületett, azt gondoltam, hogy a lányom a leggyönyörűbb teremtmény a világon. hat hónappal később, amikor visszanéztem az újszülött fotóit, teljesen megrémültem."
  • „Szerintem a fiam nagyon jóképű most, de nagyon csúnya baba volt. Körülbelül úgy nézett ki, mintha egy békát és egy majmot kereszteztek volna."
  • „Amikor a második lányom született, édesanyám ránézett és a következőt mondta: Nos, ezt az arcot csak egy anya tudja szeretni. Elbőgtem magam, mert azt hittem, hogy a gyerekem gyönyörű."

Öreg babák lencsevégre kapva - Itt a bizonyíték, hogy a csecsemők sem mindig bájosak: fotók


Minden baba aranyos és bájos, a puha kis testük és pufók arcuk mindenkit elvarázsol. Vannak azonban olyan újszülöttek, pár hónapos csecsemők, akiket szüleik nem a hagyományos értelemben vett cukiságuk miatt kapott lencsevégre. Korábban már mutattunk grimaszoló babákat, és ígérhetjük, a most következő fotókon is garantáltan hangosan fogsz nevetni - ezért vigyázz, hol nézed meg őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.