Úgy tartják, hogy minden szülőnek a saját gyermeke a legszebb, tehát mindenki nagyon édesnek és gyönyörűnek látja saját csemetéjét, de úgy tűnik, hogy ez mégsem igaz mindenkire. Vannak olyan szülők, akiknek feltűnt, hogy a gyermekük talán nem olyan szép. Megosztották, hogyan reagáltak, amikor rájöttek.

Vannak szülők, akik bizony beismerték, hogy nem látták olyan szépnek a gyermeküket, és el is mesélték, mit gondoltak, amikor rájöttek, hogy nem annyira gyönyörű a csemetéjük. A Redditen vallottak gondolataikról.

Így reagáltak a szülők, mikor rájöttek, csemetéjük nem a legszebb - Képünk illusztrációForrás: Boredpanda

 

  • „Amikor először megláttam a fiamat, zokogtam. Nagyon zaklatott voltam. Azt mondtam édesanyámnak, hogy úgy néz ki, mintha egy majommal hoztuk volna össze. Szerencsére most sokkal jobban néz ki."
  • „Amikor megszületett, azt gondoltam, hogy a lányom a leggyönyörűbb teremtmény a világon. hat hónappal később, amikor visszanéztem az újszülött fotóit, teljesen megrémültem."
  • „Szerintem a fiam nagyon jóképű most, de nagyon csúnya baba volt. Körülbelül úgy nézett ki, mintha egy békát és egy majmot kereszteztek volna."
  • „Amikor a második lányom született, édesanyám ránézett és a következőt mondta: Nos, ezt az arcot csak egy anya tudja szeretni. Elbőgtem magam, mert azt hittem, hogy a gyerekem gyönyörű."
Öreg babák lencsevégre kapva - Itt a bizonyíték, hogy a csecsemők sem mindig bájosak: fotók

Minden baba aranyos és bájos, a puha kis testük és pufók arcuk mindenkit elvarázsol. Vannak azonban olyan újszülöttek, pár hónapos csecsemők, akiket szüleik nem a hagyományos értelemben vett cukiságuk miatt kapott lencsevégre. Korábban már mutattunk grimaszoló babákat, és ígérhetjük, a most következő fotókon is garantáltan hangosan fogsz nevetni - ezért vigyázz, hol nézed meg őket.