Ismét édesapa lesz Szabó Győző színész, hiszen kisbabát várnak Rezes Judit színésznővel. Február végén, március elején érkezhet az újabb csöppség. 

"Igen, lesz egy kisbabánk" - mondta a Borsnak Rezes Judit, miután meg kellett válnia Pénelopé szerepétől a Katona József Színházban az Ithaka című előadásban. Tervezték a kisbabát, aki február végén, március elején érkezik. 

Rezes Judit december végéig lesz a színpadon, azt még nem tudja, hogy mikor tér vissza. Szabó Győző  mellett nem kell aggódnia, hiszen a színészet mellett rádiózik és éttermet is vezet. A jelek szerint ismét fiút várnak, Misike ruháit eltették, így erre sem igazán lesz gondjuk. 

Szabó Győző és Rezes Judit ismét szülők lesznekForrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

"Imádom a gyerekeket, van egy nagylányom és egy kisfiam, Misi. Két-három éve jutottunk arra, hogy így 48 évesen, utolsó körben, miért is ne jöhetne még egy kistesó? Persze ebbe rengetegszer beleszólt a sok munka, úgyhogy annál nagyobb volt az öröm, amikor meghallottam a hírt" - mondta Szabó Győző, aki életmódváltásba is kezdett annak érdekében, hogy egészséges legyen és hosszú ideig lehessen gyermekei mellett.