Gáspár Evelin egy szépészeti kezelésről jelentkezett be, zsírleszívásra készülhet

zsírleszívás alak szépészeti kezelés fogyás Gáspár Evelin egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években 40 kilótól szabadult meg a friss diplomás Gáspár Evelin. Most egy szépészeti kezelésről jelentkezett be Insta-storyban, amelyről azt mondta, hogy ezt zsírleszívások előtt szokták alkalmazni. Vajon ez lesz nála a következő lépés?

Nemrégiben beszélt arról Gáspár Evelin, hogy 40 kilótól szabadult meg az évek alatt. Kamaszkorában kénytelen volt a férfi ruhák között válogatni, de olyan volt, hogy édseapja, Gáspár Győző kisebb méretet hordott, mint ő.

Most úgy érzi, elérte a vágyott alakot, a teljes életmódváltásnak köszönhetően nemcsak szép, de egészséges is. Ám most közösségi oldalán egy LPG nevű szépészeti kezelésről jelentkezett be, melyről a következőt mondta. "Itt vagyok az LPG kezelésen, ami a zsírleszívás előtti eljárás". Vajon zsírleszívásra készül vagy csak ezt a kezelést vállalta? Erről egyelőre nem lehet tudni.

Gáspár Evelin Insta-storyba töltötte fel, milyen kezelésen van Forrás: Instagram/evelingaspar

Így szabadulhatsz meg a tokádtólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-a-leghatasosabb-toka-eltunteto-modszerek.htmlEzzel a zsírpárnával az a legnagyobb gond, hogy a legszembetűnőbb helyen, az áll alatt terül el, így még elrejteni sem igazán lehet. Az arc kerekdednek, puffadtnak tűnik miatta, ami vizuálisan erősen ront a megjelenésen. A jó hír az, hogy ez a probléma orvosolható. Masszázzsal és fizikai gyakorlatokkal otthon, akár mi magunk is tehetünk ellene, vagy szakember segítségét is kérhetjük. Ez Zsír!OrigoNyolc éve csak gyümölcsöt eszik Mizuki Nakano: ez történt a szervezetévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-nyolc-eve-csak-gyumolcsot-eszik-mizuki-nakano.htmlŐrült kísérletbe fogott egy volt japán professzor, Mizuki Nakano: nyolc éve csak gyümölcsöt eszik. Ez Zsír!OrigoFitneszsztárok, akik nem akarnak soványak lenni: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-fitneszsztarok-akik-nem-akarnak-sovanyak-lenni.htmlHa fitneszsztárokról beszélünk, mindenki előtt egy karcsú és kockás hasú ember képe jelenik meg, pedig nagyon sok olyan edző van, aki telten inspirálja az embereket. Íme, néhány közülük. Ez Zsír!Origo5+1 ok, amiért imádjuk a szelídgesztenyéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-ezert-imadjuk-a-szelidgesztenyet-jotekony-hatasai.htmlAmellett, hogy rendkívül egészséges, igazi hangulatfokozó étel, amit ráadásul főételben, de nassolnivalóként is fogyaszthatunk. A szelídgesztenye kétségtelenül az őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere. Most eláruljuk, miért imádjuk! Ez Zsír!OrigoNigella Lawson lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-nigella-lawson-lefogyott.htmlNigella Lawson mindig imádta a finom falatokat, és nem is sanyargatta magát sohasem, most mégis teljesen átalakult: lefogyott. Ez Zsír!--100 év felett is egészségesen - Idős emberek vallanak arról, hogy mi a hosszú élet titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181001-100-evesen-egeszsegesen-idos-emberek-vallanak-arrol-hogy-mi-a-hosszu-elet-titka.htmlMi a titka a hosszú és egészséges életnek? A Place for Mom megpróbálta kideríteni a választ: összegyűjtött 100 interjút olyan emberekkel, akik elmúltak 100 évesek. Az ő életmódjuk és bölcsességük, ha nem is ad kifejezett útmutatást, jó kiindulási alapot azonban mindenképp. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.