Új szerelméről beszélt Szorcsik Viki

szerelem Szorcsik Viki mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő is játszik a Korhatáros szerelem második évadában, melyben egy negyvenes bombázó karakterét alakítja. Hogy milyen volt a forgatás, valamint, hogy hogyan tartja magát formában, arról ő maga mesélt.

Gáspár Evelin egy szépészeti kezelésről jelentkezett be, zsírleszívásra készülhethttp://www.life.hu/ez-zsir/20181005-gaspar-evelin-egy-szepeszeti-kezelesrol-jelentkezett-be-zsirleszivasra-keszulhet.htmlAz utóbbi években 40 kilótól szabadult meg a friss diplomás Gáspár Evelin. Most egy szépészeti kezelésről jelentkezett be Insta-storyban, amelyről azt mondta, hogy ezt zsírleszívások előtt szokták alkalmazni. Vajon ez lesz nála a következő lépés? Ez Zsír!OrigoÍgy szabadulhatsz meg a tokádtólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-a-leghatasosabb-toka-eltunteto-modszerek.htmlEzzel a zsírpárnával az a legnagyobb gond, hogy a legszembetűnőbb helyen, az áll alatt terül el, így még elrejteni sem igazán lehet. Az arc kerekdednek, puffadtnak tűnik miatta, ami vizuálisan erősen ront a megjelenésen. A jó hír az, hogy ez a probléma orvosolható. Masszázzsal és fizikai gyakorlatokkal otthon, akár mi magunk is tehetünk ellene, vagy szakember segítségét is kérhetjük. Ez Zsír!OrigoNyolc éve csak gyümölcsöt eszik Mizuki Nakano: ez történt a szervezetévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-nyolc-eve-csak-gyumolcsot-eszik-mizuki-nakano.htmlŐrült kísérletbe fogott egy volt japán professzor, Mizuki Nakano: nyolc éve csak gyümölcsöt eszik. Ez Zsír!OrigoFitneszsztárok, akik nem akarnak soványak lenni: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-fitneszsztarok-akik-nem-akarnak-sovanyak-lenni.htmlHa fitneszsztárokról beszélünk, mindenki előtt egy karcsú és kockás hasú ember képe jelenik meg, pedig nagyon sok olyan edző van, aki telten inspirálja az embereket. Íme, néhány közülük. Ez Zsír!Origo5+1 ok, amiért imádjuk a szelídgesztenyéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-ezert-imadjuk-a-szelidgesztenyet-jotekony-hatasai.htmlAmellett, hogy rendkívül egészséges, igazi hangulatfokozó étel, amit ráadásul főételben, de nassolnivalóként is fogyaszthatunk. A szelídgesztenye kétségtelenül az őszi-téli szezon egyik legnagyobb slágere. Most eláruljuk, miért imádjuk! Ez Zsír!OrigoNigella Lawson lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181003-nigella-lawson-lefogyott.htmlNigella Lawson mindig imádta a finom falatokat, és nem is sanyargatta magát sohasem, most mégis teljesen átalakult: lefogyott. Ez Zsír!--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.