Stohl Rebeka lány Stohl András család Stohl Luca gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András újabb családi fotót töltött fel közösségi oldalára: ezúttal 21 éves lányát, Rebekát mutatta meg követőinek.

Stohl András négy gyönyörű gyermek édesapja: a kis Andris és Franciska mellett két nagylánya is van. Míg tegnap Lucáról, a TV2 műsorvezetőjéről posztolt egy büszke bejegyzést, most egy olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen Rebekával látható. A nagylány már 21 esztendős és láthatóan nagyon csinos.

És őt is nagyon szeretem" – csupán ennyit írt a színész a képhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

És őt is Nagyon Szeretem❤️♥️

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés,

Vicces fotó: a durcás Nánási Mici palacsintát eszikhttp://www.life.hu/csalad/20181010-vicces-foto-a-durcas-nanasi-mici-palacsintat-eszik.htmlÖrdög Nóra egy családi fotót töltött fel a közösségi oldalára: Mici épp durcásan eszi a palacsintát. CsaládOrigoAz iskola elkezdődött, de a bulik folytatódnak - Így isznak a magyar tinédzserekhttp://www.life.hu/csalad/20181007-igy-isznak-a-magyar-tinedzserek-az-alkohol-es-a-tizenevesek-kapcsolata.htmlAz alkoholfogyasztás a fiatalkori lázadás egy formája. Azzal, hogy titokban kell csinálni, és hozzávetőleg nehéz is hozzájutni, sokkal érdekesebbnek tűnik az egész. Épp ezért homokba dughatják a szülők a fejüket, de ezzel nagyon nagy veszélynek teszik ki gyermeküket. CsaládOrigoVoksán Virág megmutatta kisfiát, Benit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181010-voksan-virag-megmutatta-kisfiat-benit.htmlVoksán Virág megmutatta néhány napos kisbabáját. Beni elképesztően cuki. Család--Megmutatta kislányát, Dobó Katahttp://www.life.hu/csalad/20181010-megmutatta-kislanyat-dobo-kata-szineszno.htmlDobó Kata ritkán oszt meg kislányáról, Szofiról fényképet, most azonban kivételt tett. Azt is elárulta, hogy a képet párja, Zsidró Tamás készítette. CsaládOrigoDakota Johnson várandósságáról pletykálnak: a színésznő képviselője tagadja a híresztelésthttp://www.life.hu/csalad/20181009-dakota-johnson-varandossagarol-pletykalnak.htmlAz a hír járja, hogy Dakota Johnson, A szürke ötven árnyalata-trilógia színésznője várandós Chris Martintól. A sztár képviselője tagadja a híresztelést. Család--Család és karrier – Interjú a Sanofi gyógyszercég vezérigazgatójával, Szörényi Beátávalhttp://www.life.hu/csalad/20181008-csalad-anyasag-es-karrier-interju-a-sanofi-gyogyszerceg-vezerigazgatojaval-szorenyi-beataval.htmlAmikor egy nőnek gyermeke születik, új, eddig ismeretlen feladattal találja szemben magát. Minél előbb meg kell tanulnia, hogyan zsonglőrködjön munka és családi élet között. A szakmai sikerekről és a karrierépítésről azonban az után sem kell lemondanunk, hogy anyává válunk. A Sanofi gyógyszercég vezérigazgatóját, Szörényi Beátát vezető pozícióról, feladatok összehangolásáról és társadalmi szerepvállalásról egyaránt kérdeztem. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.