Azt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk!

  • Krémszőke

A krémesen szőke haj, ami például Reese Witherspoonak is nagy kedvence, ideális választás, ha nyárra nagyon kiszőkítetted a hajad, most pedig túlságosan drámai beavatkozások nélkül szeretnél egy kicsit mélyebb túnust adni a tincseidnek. 

Reese Witherspoon, Kirsten DunstForrás: Getty Images
  • Bronde

2015 nyarán robbant be ez az árnyalat, idén ősszel pedig újra nagy divat lett. Lényegében a barna és a szőke tökéletes összemosásáról van szó, egyik árnyalat sem tolakodik előtérbe. Tökéletes választás, akár szőke, akár barna vagy és még soha nem festetted a hajad. Kezd ezzel az árnyalattal, és élvezd a lágyságát, letisztultságát.

Chrissy Teigen, Jessica AlbaForrás: Getty Images
  • Karamell tincsek

Ha sötétbarna hajad van, amit szeretnél egy kicsit szelídíteni, lágyítani, akkor próbáld ki a benne a világosabb, melegebb árnyalatú tincseket. 

Beyonce, CiaraForrás: Getty Images
  • Hollófekete

A mély fekete árnyalat is visszatért az idei szezonban. Jó tudni, hogy nem mindenkinek áll jól ez a sötét szín, így érdemes előtte a fodrászoddal konzultálni és kikérni a véleményét. 

Dua Lipa, Jennifer HudsonForrás: Getty Images
  • Sötét hajtövek

Nem éppen ombre hajról van szó, hiszen nincsen benne semmiféle átmenet. A hajtövek sötétek, a hajvégek pedig világosak, a kettő között éles határ van. Jól látszik ez például Hailey Baldwin frizurájánál.

Hailey Baldwin, Sofia BoutellaForrás: Getty Images