Király Viktor elszólta magát születendő gyermekével kapcsolatban

Forrás: TV2 -
Sztárok és párok családalapítás Virág Anita Kasza Tibi gyerek Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor Kasza Tibi műsorában tett egy vicces megjegyzést, amiből sokan arra következtetnek, hogy hamarosan érkezik az énekes első gyermeke.

Kasza Tibi vetélkedőjének, a Sztárok és pároknak ezúttal Király Viktor és kedvese, Anita voltak a játékosai. Feladatuk az volt, hogy találják ki, a meghívott férfiak és nők közül kik alkotnak egy párt. Miután az egyik feladatot sikerrel oldották meg, a műsorvezető - utalva az előző pár várandós hölgytagjára - felvetette a gyerektémát. Arra volt kíváncsi, vajon Királyéknál mikor érkezik majd a baba. Az énekes meglepő választ adott.

Kasza Tibi: „Csak két éve vannak együtt, de már jön a baba... Tehát mennyi időd van, Viktor?"

Király Viktor: „3-4 hónap, aztán jönnie kell, neki kell látni a kicsi Királynak... Annyit beszéltem már a gyerektémáról, hogy már elkezdtem gyerekneveken gondolkodni és a Tibor elég szimpatikus..." - mondta az énekes nevetve Kasza Tibinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.