A hét legfontosabb vörös szőnyeges eseménye az American Music Awards volt, habár ezen kívül is volt pár izgalmasabb premier és gála. Mutatjuk a legizgalmasabb outfiteket!

  • Arany és ezüst csillogás

A hét legelegánsabb ruhái az arannyal és ezüsttel kombinált kis fekete ruhák voltak. Miranda Kerr és Kate Beckinsale választásáért is odáig voltunk.

Miranda Kerr és Kate BeckinsaleForrás: Getty Images
  • Nadrágos megoldások

A nadrággal megálmodott outfitek hétről hétre megjelennek a vörös szőnyegen, hol jól, hol rosszul kivitelezve. Amber Heard mély burgundi zakóval, klasszikus fehér inggel és ékszerekkel kombinált szerelése most magasra tette a lécet, mellette Busy Phillips fekete csillámos nadrággal és melltartóval kitalált outfitje egészen slampos.

Amber Heard és Busy PhillipsForrás: Getty Images
Nadrágban a vörös szőnyegen: az elmúlt évek legemlékezetesebb outfitjei


Habár a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken a black tie a dress code, még ekkor is előfordul, hogy a színésznők nadrágban jelennek meg. Mutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb nadrágos outfitjeit, a legjobbaktól a legrosszabbakig.

  • Csizmaszezon

Közeledik a csizmaszezon, és úgy fest, hogy a térd fölé érő, egészen magas szárú fazon idén is nagy divat lesz, különösen egy oversize felsőrésszel. Így viselte Katie Holmes és Vanessa Hudgens is, utóbbi ráadásul a vörös szőnyegen.

Katie Holmes és Vanessa HudgensForrás: Northfoto
  • Barbie baba-style 

A manapság rövid hajú Katy Perry még műhajat is felrakatott, hogy komplett legyen a rózsaszín Barbie baba-külső. Mi sokkal jobban szeretjük, amikor fifikásabb, izgalmasabb ruhát választ, és nem a habcsókkülsőt erőlteti. 

Katy PerryForrás: Northfoto