Horgas Eszter 50 órán át ült édesapja halálos ágya mellett

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Horgas Eszter halál gyász apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horgas Eszter még májusban veszítette el édesapját, de halálának körülményeiről csak most szólalt meg: elárulta, 50 órán át virrasztottak édesapja halálos ágyánál.

Horgas Eszter édesapja, Horgas Béla író hosszú betegség után hunyt el májusban. A művésznő azonban egészen eddig nem beszélt apja halálának körülményeiről: kiderült, hogy az egész család ott virrasztott az ágya mellett.

Horgas Eszter fuvolaművész 50 órát ült apja halálos ágyánál Fotó: Marton Szilvia - Origo

Az apám egy nagyon jó ember volt, van, lesz... Nem tudom, hogyan fogalmazzak.

Borsnak

Egy elvált asszony barátnőivel megalapította az egyedülálló anyukák közösségéthttp://www.life.hu/csalad/20181012-egy-elvalt-asszony-baratnoivel-megalapitotta-az-egyedulallo-anyukak-kozosseget.htmlJanet elvált férjétől, majd összeköltözött két szintén elvált barátnőjével, akikkel azóta létrehoztak egy közösséget és rendszeresen bulikat rendeznek. Még volt férjeik újraházasodását is megünneplik. CsaládOrigoVárkonyi Andea soha nem mondana rosszat Bockor Gáborról, gyermeke apjárólhttp://www.life.hu/csalad/20181012-varkonyi-andea-soha-nem-mondana-rosszat-bockor-gaborrol-gyermeke-apjarol.htmlHetek óta külön él Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. A műsorvezetőnő azt mondja, soha nem mondana rosszat gyermeke apjáról. És mivel nem most költöztek szét, úgy érzi, a legnehezebb részen már túl van. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoStohl András nem tudja magának megbocsájtani, hogy miatta bántották a lányaithttp://www.life.hu/csalad/20181012-stohl-andras-nem-tudja-maganak-megbocsajtani-hogy-miatta-bantottak-a-lanyai.htmlA Miskolci Egyetemen tartott előadást Stohl András, aki bűnről és bűnhődésről. A megrázó előadáson elmondta, hogy nem a börtön volt számára az igazi vezeklés, a legfőbb büntetés az volt, hogy a lányait miatta bántották. Család--Owen Wilson harmadszorra is apa lett, először nem akarta elismerni a kicsithttp://www.life.hu/csalad/20181011-owen-wilson-harmadszorra-is-apa-lett-eloszor-nem-akarta-elismerni-a-kicsit.htmlVarunie Vongsvirates életet adott Owen Wilson színész harmadik gyermekének. A sztár először nem örült a terhesség hírének, apasági tesztet is követelt. Család--Nő és uralkodó: 12 érdekesség II. Erzsébet brit királynőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20181010-no-es-uralkodo-12-erdekesseg-ii-erzsebet-brit-kiralynorol.htmlII. Erzsébet nem csupán uralkodó, de feleség és anya is. A most következőkben hoztunk néhány olyan tényt, melyből jobban megismerheted a királynő családjához, munkájához és a múltjához való viszonyát. Család--Így szenvedtek az első világháború után a csecsemők és kisgyermekek Magyarországonhttp://www.life.hu/csalad/20181011-csecsemok-es-gyerekek-helyzete-magyarorszagon-az-elso-vilaghaboru-utan-gyerekneveles.htmlAz első világháború után nem csupán az ország, de a gyermekek helyzete is siralmas volt. A csecsemő- és kisgyermek halandóság a századfordulótól kezdve ugyan jelentősen javult, de ezt a tendenciát az 1914-18-as háború megakasztotta. Ennek okaira reagáltak külföldi szervezetek és a magyar közélet-, egészségügy neves képviselő, méghozzá nem is akármilyen módon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.