Istenes Nátán Istenes Bence játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és kisfia igazi fiús napot tartottak: játszótéri vasárnap.

Istenes Bence merész játékot játszott kisfiával: az égbe röpítette őt, majd elkapta.

Nyugi elkaptam

- írta viccesen Bence a fotó mellé.

Figyelem, erős idegzetűeknek nem ajánlott, ugyanis a kicsi Nátán jó magasra repült, mielőtt apukája elkapta őt. Hiába ilyen játékot csak az apukákkal lehet játszani, ők ennyire bátrak - ezt a kommentelők is megjegyezték. Édes családi fotó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nyugi elkaptam | Keine Sorge, ich hab ihn gefangen... #myson #love #familytime #fun #natan

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Itt vannak az első hivatalos családi fotók Eugénia hercegnő esküvőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20181014-itt-vannak-az-elso-hivatalos-csaladi-fotok-eugenia-hercegno-eskuvojerol.htmlAndrás yorki herceg lány, II. Erzsébet királynő unokája, Eugénia hercegnő férjhez ment. Már számos részletet láthattunk a nagy napról, most pedig a hivatalos családi fotókat is nyilvánosságra hozták. Család--Kasza Tibi felesége, Manker macis kezeslábasban mutatta meg hatalmas pocakját: videóhttp://www.life.hu/csalad/20181014-kasza-tibi-felesege-manker-macis-kezeslabasban-mutatta-meg-hatalmas-pocakjat-video.htmlKasza Tibi felesége egy cuki macis kezeslábasban mutatta meg hatalmas pocakját. Vajon mikor érkezik Lora Bella?Család--Tilalom vagy liberalizáció? - Abortusz a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20181012-tilalom-vagy-liberalizacio-abortusz-a-vilag-korul.htmlTavasszal Írország egy megengedőbb abortusztörvény mellett tette le a voksát. A legfrissebb információk szerint januárra várhatólag törvénybe is iktatják a módosításokat. Ennek kapcsán annak jártam utána, hogyan viszonyulnak a terhességmegszakítás kérdéséhez a világ különböző pontjain. CsaládOrigoHódi Pamela egy második gyermekről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20181014-hodi-pamela-egy-masodik-gyermekrol-meselt.htmlÚgy tűnik, hatalmas a szerelem Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence focista között. A modell és üzletasszony elárulta: kislánya kistestvért szeretne. CsaládOrigoKirály Viktor elszólta magát születendő gyermekével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/csalad/20181011-kiraly-viktor-elszolta-magat-szuletendo-gyermekevel-kapcsolatban.htmlKirály Viktor Kasza Tibi műsorában tett egy vicces megjegyzést, amiből sokan arra következtetnek, hogy hamarosan érkezik az énekes első gyermeke. CsaládOrigoIlyen gyönyörű Stohl András lánya, Rebeka: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181010-ilyen-gyonyoru-stohl-andras-lanya-rebeka.htmlStohl András újabb családi fotót töltött fel közösségi oldalára: ezúttal 21 éves lányát, Rebekát mutatta meg követőinek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.