bikini body fogyás Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey gyomorműtéttel fogyott ismét karcsúra. A szexi énekesnő azóta nem győzi mutogatni magát. Ám ezúttal mégis egy régi képpel nosztalgiázott.

A csodás hangú énekesnő gyomorgyűrű segítségével fogyott elképesztően vékonyra, alakját időről-időre szívesen meg is mutatja követőinek. Legutóbbi fotóján mégis régi önmagával nosztalgiázott: egy haspolóban és forró rövidnadrágban pózolt. Hihetetlenül vékony volt: vajon ez a valóság vagy ismét photoshop eredménye?

Ma is gyönyörű az énekesnő, legújabb videóján úgy fest, mint 20 évvel ezelőtt

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#WithYou music video is out now! Click the link in bio to watch ❤

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Dukai Regina megmutatta, mennyire kockás a hasahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181012-dukai-regina-megmutatta-mennyire-kockas-a-hasa.htmlEdzés közben készített szelfit Dukai Regina. Így láthatjuk, milyen kockás a hasa. Büszke lehet alakjára. Ez Zsír!OrigoIgazi szuperétel: ma van a tojás világnapjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181011-ma-van-a-tojas-vilagnapja-ezert-szeretjuk.htmlKevesen tudják, de Marilyn Monroe minden nap két nyers tojással indította a reggelt. Az elmúlt évtizedben aztán kevésbé jó megítélése lett a tojásnak, mert azt gondolták, hogy magas koleszterenszintet okoz. Ma már bebizonyították, hogy ez nem így van, sőt nagyon sokat tehetünk az egészségünkért, ha rendszeresen fogyasztjuk. Ez Zsír!OrigoBalázs Andi egy fehérjediéta segítségével 13 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181012-balazs-andi-egy-feherjedieta-segitsegevel-13-kilotol-szabadult-meg.htmlBalázs Andi év elején leszokott a dohányzásról, így jó pár kiló felszaladt rá. Bár megbékélt kerekded alakjával úgy érezte, az egészsége érdekében le kell adnia pár kilót, így egy fehérjediéta segítségével kezdett el diétázni.Ez Zsír!OrigoGisele Bündchen csak egyetlen dolog miatt hajlandó feladni szigorú diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181009-gisele-bundchen-csak-egyetlen-dolog-miatt-hajlando-feladni-szigoru-dietajat.htmlA világhírű 38 éves modell, Gisele Bündchen még mindig szigorú diétával tartja magát és családját is formában. Most azonban elárulta, mi az az egy dolog, ami miatt minden szabályt felrúg, és csak az élvezetnek hódol. Ez Zsír!--Egy filmszerep kedvéért kezdett komoly edzésbe Vajna Timihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-vajna-timi-egy-filmszerep-kedveert-jar-sulyzos-edzesekre.htmlVajna Timi a Life TV magazinműsorában, az Ez Zsírban árulta el, hogy egy filmszerep kedvéért már egy ideje súlyzós, erősítő edzéseket végez. Az eredmény pedig egyre jobban látszik! Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: gyümölcssaláta gnocchivalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-recept-gyumolcssalata-gnocchival.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.