Istenes Bence magasra dobta gyermekét, a fotó kiakasztotta a kommentelőket

Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Ádin Istenes Bence játék család közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karrierje szárnyal, családi élete felhőtlen - Istenes Bence ennél boldogabb nem is lehetne. Ám most egyik fotójával megosztotta kommentelőit, vannak akik szerint veszélyes mutatványt hajtott végre kisfiával.

"Nyugi, elkaptam" - írat fotójához Istenes Bence, melyen kisfiát a magasba dobta, tárt karokkal várja, hogy elkapja.

Voltak olyan kommentelők, akik a boldog családi pillanatot látták a képben, de olyanok is akadtak, akik veszélyesnek ítélték a mutatványt. A német X-Faktor és a Szenzációs négyes műsorvezetője igencsak megosztotta a kommentelőit.

"Nem szabad ilyen magasra dobni a gyereket, Bence."

"Jaj Bence! A barátnőm gyerekének így tört el a karja! Szerencse,hogy nem fejre esett! Nem azzal van a baj, hogy nem tudod elkapni! A baj,hogy a levegőbe mozog, egy rossz mozdulat és nem ott esik le, ahol várod! Isten őrizz!" - írták a kommentelők.

Olyan is volt, aki megvédte őket. "Szerintem meg hagyjatok békén őket. Gyönyörűen nevelik azt a két gyereket, ti meg majdnem minden képbe beleköttök, amibe csak tudtok" - válaszolta az egyik hozzászóló

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nyugi elkaptam | Keine Sorge, ich hab ihn gefangen... #myson #love #familytime #fun #natan

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.