Less be Lionel Messi luxusszállodájába: fotók

Forrás: Booking.com -
luxusszálloda fotó Lionel Messi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyerj bepillantást Lionel Messi ibizai luxusszállodájába: nemsokára leszbikus szexpartikat tartanak itt. 

Lionel Messi egy szállodába fektette pénzének egy részét. Az ibizai tengerparthoz közeli épületben igazi luxuskörülmények várják az ide látogatókat: szabadtéri medence, éjszakai klub, tetőtéri terasz és lenyűgöző kilátás szolgálja a vendégek kényelmét, emellett a szálloda wellness-központjában különféle masszázs- és szépségápolási kezelések is igénybe vehetők.

Íme, az épület Forrás: Booking.com

A kényelmi szolgáltatások mellett érdekes, vagy épp pikáns rendezvényekkel próbálják a vendégeket becsalogatni, nemsokára például négynapos leszbikus szexpartinak ad majd otthont az épület. Rengeteg hölgy érkezik majd a szállodába a The Skirt Club nevű egyesület szervezésében: 18-49 év közötti heteroszexuális, biszexuális, leszbikus és kíváncsi nők árasztják majd el a szállodát.

Ebédlő Forrás: Booking.com
Fürdőszoba Forrás: Booking.com
Íme, egy szoba Forrás: Booking.com
Dobó Kata elutazott Olaszországba Zsidró Tamássalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181012-dobo-kata-elutazott-olaszorszagba-zsidro-tamassal.htmlDobó Kata elhagyta az országot, persze nem örökre: Olaszországba szöktek el szerelmével. Utazás--Ilyen egy igazi szexhotel: fotók (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181011-ilyen-egy-igazi-szexhotel.htmlCikkünkben most megmutatjuk, hogyan is néz ki egy igazi brit szexhotel! UtazásOrigoÚj trend a pihenésben: irány az erdő!http://www.life.hu/lifeutazas/20181004-a-turizmusba-is-atszivarognak-az-egyre-nepszerubb-egeszseg-es-kornyezettudatos-eletmod-hatasai.htmlA turizmusba is átszivárognak az egyre népszerűbb egészség- és környezettudatoséletmód hatásai. Az igényesebbé váló utazók választásakor ma már szempont a természetközeliség, ami magával hozta az erdei szállodák vendégkörének bővülését. UtazásOrigoÁmulatba ejtő fotókat készít a világutazó: galériahttp://www.life.hu/lifeutazas/20181008-amulatba-ejto-fotokat-keszit-a-vilagutazo.htmlWitold Ziomek nem mindennapi életet él: ha csak teheti, minden idejét utazással tölti. Bárhova megy, viszi magával fényképezőgépét és lenyűgöző fotókat készít. Mutatjuk! UtazásOrigoIlyen az élet egy tengerjáró fedélzetén: mindenki szexel mindenkivel (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181001-ilyen-az-elet-egy-tengerjaro-fedelzeten-mindenki-szexel-mindenkivel.htmlA tengerjárók személyzetének tagjainak nem kell hiányolniuk a szexet a hosszú utak alatt: egymással és a vendégekkel is csinálják. Utazás--Sári Évi dögös bikiniben mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181001-sari-evi-dogos-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlSári Évi megvillantotta dögös alakját: falatnyi bikiniben mutatta meg rajongóinak idomait. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.