Ez a család évente mindössze egy befőttesüvegnyi szemetet termel

befőttesüveg újrahasznosítás szemét környezettudatosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bea családja évente mindössze egy befőttesüvegnyi szemetet termel. Hogyan csinálják? Eláruljuk.

Bea és családja a nyugati országokban már bevált szokást, az úgynevezett „zero waste" életmódot követi. Úgy vélik, használati tárgyaink csaknem 80 százaléka gyakorlatilag teljesen felesleges.

Fontos, hogy mindenre nemet mondjuk, amire nincs szükségünk: legyen szó akár ingyenes termékmintáról vagy megörökölt pulóverről. Csak azt érdemes megtartani, amire valóban szükségünk van.

Vásároljunk újrahasznosítható dolgokat és mi magunk is hasznosítsunk újra. Valamint ne felejtsük el a komposztálást sem.

Bea a Szeretlek Magyarországnak elárulta, neki mindössze 15 ruhadarab van a szekrényében, de ezeket számtalan módon tudja kombinálni. Mint mondja, nem könnyű átszokni erre az életmódra, de előbb-utóbb sikerülni fog. Ők még a levágott hajat is komposztálják, és óvszerből is újrahasználhatót vesznek.

Harry herceg elszólhatta magát születendő gyermeke nevérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-harry-herceg-elszolhatta-magat-szuletendo-gyermeke-neverol.htmlHarry hercegnek nagyon megtetszett egyik ausztrál rajongója kislányának neve. Ki tudja, lehet, hogy így fogják majd hívni születendő gyermekét? TV + Sztárok--Lola megmutatta párját, Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20181018-lola-megmutatta-parjat-norbit.htmlLola megmutatta kedvesét, Norbit és elárulta, kapcsolatuk szinte tökéletes. TV + SztárokOrigoRubint Rékában szörnyű sebeket tépett fel A legbátrabb páros forgatása: összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20181018-rubint-rekaban-szornyu-sebeket-tepett-fel-a-legbatrabb-paros-forgatasa-osszeomlott.htmlRubint Réka teljesen összeomlott A legbátrabb páros forgatásán, egy régi sebet tépett fel benne az egyik feladat. TV + SztárokOrigoMotorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--Liptai Caludia menedzsert fogadott lányának: Panka szeretne közéleti szereplő lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181018-liptai-caludia-menedzsert-fogadott-lanyanak-panka-szeretne-kozeleti-szereplo-lenni.htmlÚgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti. TV + SztárokOrigoCurtis nagy bejelentést tett közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-curtis-nagy-bejelentest-tett-kozossegi-oldalan.htmlAz egész életét meghatározza majd Curtisnek az dolog, melynek bejelentését közösségi oldalán harangozta be. Kedvese ünnepi vacsorát is készített neki a jeles alkalom tiszteletére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.