Fiatal turista ölében kezdtek szexelni a majmok: videó

állat szex Bali majom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak meglepődött az a turistalány Balin, akinek az ölében kezdett el szexelni egymással két majom.

Rettentően zavarba jött egy fiatal turista Balin, amikor az erdő mellett a járdán ücsörögve egyszer csak ráugrott két majom. Az állatok nem voltak restek, nem érdekelte őket a lány, egyből egymásnak is estek.

A zavarba ejtő, mégis nagyon vicces jelenetről videó is készült, mutatjuk!

Járd be Norvégiát Troja kutyával: lenyűgöző fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181019-jard-be-norvegiat-troja-kutyaval.htmlNorvégia legszebb tájait járja be gazdájával Troja kutya, az ír szetter. UtazásOrigoEzeket a magyar termékeket vásárolják a repülőtéren a külföldi turistákhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181018-ezeket-a-magyar-termekeket-vasaroljak-a-repuloteren-a-kulfoldi-turistak.htmlKiderült, milyen hazai élelmiszereket visznek haza a Magyarországot repülőgéppel elhagyó külföldi turisták. Utazás--Kísérteties hangokat rögzítettek az Antarktiszonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181018-kiserteties-hangokat-rogzitettek-az-antarktiszon.htmlKísérteties hangokat rögzítettek a kutatók az Antarktiszon. Az erről készült felvételt most nyilvánosságra is hozták. Utazás--Hódi Pamela Natikával Dubajba utazotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20181018-hodi-pamela-natikaval-dubajba-utazott.htmlHódi Pamela Natikával együtt elutazott Dubajba. Anya és lánya láthatóan nagyon élvezik az utazást. UtazásOrigoLess be Lionel Messi luxusszállodájába: fotókhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181017-less-be-lionel-messi-luxusszallodajaba.htmlNyerj bepillantást Lionel Messi ibizai luxusszállodájába: nemsokára leszbikus szexpartikat tartanak itt. UtazásOrigoDobó Kata elutazott Olaszországba Zsidró Tamássalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181012-dobo-kata-elutazott-olaszorszagba-zsidro-tamassal.htmlDobó Kata elhagyta az országot, persze nem örökre: Olaszországba szöktek el szerelmével. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.