Szülés közben saját magának kellett újraélesztenie ikerbabáját egy anyukának

édesanya ikrek szülés újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthon, segítség nélkül szülte meg ikergyermekeit egy amerikai nő. Szülés közben komplikációk léptek fel, az egyik kicsit neki kellett újraélesztenie.

A minnesotai Nichole ikerterhessége 35. hetében járt, amikor elkezdődtek a fájások. Hiába telefonált azonnal a férjének, tudta, hogy nem fog időben megérkezni a segítség. Az első babát a fürdőszoba padlóján szülte meg, de sajnos a kis Ana nem lélegzett. Úgy döntött, megpróbálja újraéleszteni, de közben érezte, hogy érkezik a második kicsi is.

Az Inside Edition azt írja, a rendőrök ekkor érkeztek és törték be az ajtót. Szerencsére a második gyermek, Ashley egészségesen jött a világra és a szakembereknek sikerült megmenteniük Ana életét is.

Teljes sokkban voltam, úgy éreztem, a túlélésért küzdök. Csak tettem, amit tenni kellett. Elmondhatatlanul megkönnyebbültem, amikor megérkeztek a rendőrök” – mesélte a hős anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.