2022-ben vízre bocsátják a Titanic 2-t: ilyen lesz

Titanic építés hajó luxushajó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tervek szerint 2022-re vízre bocsátják a Titanic 2-t, amelyet hamarosan elkezdenek építeni.

A tervek szerint 2022-ben, a Titanic katasztrófájának 110. évfordulóján vízre bocsátják a luxushajó másolatát. Az új óceánjáró külsőleg teljesen olyan lesz, mint elsüllyedt elődje, csak a biztonsági és egyéb navigációs berendezések lesznek korszerűbbek.

A DailyMail azt írja, a Titanic 2 összesen 2400 utast tud majd egyszerre szállítani, őket egy 900 fős személyzet látja el.

Az ötlet az ausztrál milliárdos, Clive Palmer fejéből pattant ki, és a megvalósításához több mint 150 milliárd forintra lesz szükség.

Úgy tervezik, a hajót Szingapúrban bocsátják vízre, Southampton és New York között fogja szállítani az utasokat.

A gyermekprostituáltakért özönlenek a turisták a Dominikai Köztársaságba (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181024-a-gyermekprostitualtakert-ozonlenek-a-turistak-a-dominikai-koztarsasagba.htmlVirágzik a prostitúció a Dominikai Köztársaságban. Sok turista csak azért utazik az országba, hogy fiatalkorúakkal szexelhessen. UtazásFotó: Polyák Attila - OrigoKerry Katona félmeztelenre vetkőzött: megmutatta melleit és műtéti hegeithttp://www.life.hu/lifeutazas/20181024-kerry-katona-felmeztelenre-vetkozott-megmutatta-melleit-es-muteti-hegeit.htmlKerry Katona nem szeret a ruhák fogságában napozni: ledobta a textilt és megmutatta kebleit a világnak. Utazás--Botrány: török mecsetben meztelenkedett a Playboy-modell, Marisa Papen (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20181024-botrany-torok-mecsetben-meztelenkedett-a-playboy-modell-marisa-papen.htmlIsmét hatalmas botrányt okozott Törökországban Marisa Papen. A Playboy-modell a Hagia Sophiában villantotta meg a nemi szervét. UtazásOrigoEgylábú szellemgyereket videóztak Thaiföldönhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181024-egylabu-szellemgyereket-videoztak-thaifoldon.htmlNem mindennapi kísértetet sikerült rögzíteni Thaiföldön: egy egylábú szellemgyereket videóztak le, aki a hiedelmek szerint az alvó túrázók lábujjaiból szívja ki a vért. UtazásOrigoHódi Pamela Dubajban szexiskedik: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20181023-hodi-pamela-dubaiban-szexiskedik-foto.htmlHódi Pamela családjával együtt Dubajba látogatott, ahol készíttetett magáról néhány nagyon dögös képet. Utazás--A Wellhello-botrány kirobbanása után Lisszabonba utazik Fluor Tomihttp://www.life.hu/lifeutazas/20181022-a-wellhellobotrany-kirobbanasa-utan-lisszabonba-utazik-fluor-tomi.htmlMindenkit meglepett Fluor fotója az Instagramon. A zenész a repülőtérről jelentkezett be, minden bizonnyal szabadságra megy. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.