Kollányi Zsuzsi hónapokig titkolta, hogy ikrei születtek, ami nem is csoda: hihetetlenül problémás volt a terhessége. Ma már azonban bátran beszél a megpróbáltatásokról, hiszen mindkét fia jól van. 

Kollányi Zsuzsi nem véletlenül titkolta hónapokig, hogy ikrei születtek. Augusztus elején adott életet gyermekeinek az énekesnő, Bálint 1900 grammal, Bence pedig 1140 grammal látta meg a napvilágot. Utóbbinak köldöksérve is volt, ami miatt azonnal átszállították egy másik kórházba és megműtötték, míg a másik kicsi rögtön inkubátorba került. Az anyukának idő kellett, hogy feldolgozza a drámai pillanatokat, de a terhessége sem volt egyszerű, ezért nem beszélt eddig a történtekről.

Kollányi Zsuzsinak nem volt egyszerű terhességeForrás: TV2

„Nagyon sok probléma volt a terhességem körül, emiatt nem volt annyira komfortos beszélnünk erről” – mondta Zsuzsi a Mokkában. Veszélyeztetett terhes volt, így az összes figyelmüket a gyerekek kötötték le, mással egyáltalán nem foglalkoztak. Szerencsére mindkét kisfiú otthon van már, és egészségesek, így már beszélni is könnyebb a nehézségekről. Nagyjából a 12. héttől folyamatosan küzdöttünk azzal a problémával, hogy akkor már lehetett tudni, a kisebbik fiunkat műteni kell majd. Illetve voltak áramlási problémái, emiatt folyamatosan, heti szinten járkáltunk ultrahangra a 12. héttől. Utána hat hétig voltam kórházban, plusz még két hétig a kisfiam egy másik kórházban. Még ingáztunk is a két kórház között folyamatosan. Elég sok minden volt, és sok mindennel ijesztgettek minket az orvosok” – mondta Zsuzsi. Volt olyan orvos, aki kifejezetten javasolta, hogy ha az ő családtagja lennék, akkor valószínűleg azt mondaná, hogy legyen részleges terhességmegszakítás, mert az lenne a biztonságosabb a másik gyermekem számára" – tette hozzá az énekesnő, aki elmondta, amikor mindkét gyermekét hallotta felsírni, értelmet nyert az összes küzdelem és tipródás, amin az elmúlt hónapokban keresztülmentek.