Így él a világ legerősebb édesanyja, a cirkuszi akrobata Virginia Tuells

legerősebb cirkusz család Virginia Tuells anya akrobata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő, aki akrobataként dolgozik egy cirkuszban. Eddig semmi különös nincs Virginia Tuells életében. Ám ő játszi könnyedséggel emeli és tartja 70 kilogrammos férjét, ráadásul ebben párhetes gyermeke sem tudta megakadályozni. Arra számíthatnánk, hogy egy férfivá gyúrt hölgyeményt fogunk látni a Big Apple Cirkus porondján, de Virginia erejéhez képest vékonynak mondható. Korábban már írtunk a világ legerősebb gyerekéről, most nézzük, milyen egy csinos, ám hihetetlenül erős édesanya.

A szülés után ugyan betartotta a hathetes pihenőt, de utána visszatért korábbi edzésprogramjához, bár az orvos csupán könnyített testmozgást engedélyezett neki. Virginia a szülés után meglepően gyorsan visszanyerte a terhesség előtti alakján túl az erejét is. Hat héttel az edzések megkezdését követően már a porondon emelgette a párját, méghozzá magas sarkúban. Férje, Ihosvanys Perez mindig mindenben támogatta, hiszen tudja, hogy feleségének nem csupán a munkája, de a szenvedélye is a cirkuszi lét.

Virginia Tuells hat héttel az edzések megkezdését követően már a porondon emelgette párját, méghozzá magas sarkúban Forrás: NORTHFOTO

Esetében tehát fel sem merült, hogy egy csecsemő véget vetne a karrierjének.

Virginia Tuells férjével és kisbabájával Forrás: NORTHFOTO

Virginia Tuells Argentínában nőtt fel. Mindig is sportos lány volt, aki imádta a gimnasztikát. Először 18 éves korában járt cirkuszban, és egyből tudta, mi szeretne lenni, bár a barátai nem vették őt komolyan. A családja azonban támogatta a terveit, és nemsokára már egy cirkusz tagjaként szerepelt. Mexikóvárosban találkozott 2003-ban későbbi férjével, a most 39 éves, kubai származású tornásszal. Hamar egymásra hangolódtak, és a szenvedélyes táncot ötvözték az akrobatikus elemekkel. Először természetesen esetükben is a hölgy volt az, aki „párja fölé magasodott”, de a hat-nyolc hónapos felkészülés közben észrevették, hogy bizony Virginia is képes megtartani partnerét. Így az egyediség érdekében erre alapozták Duo Fusion című hatperces számukat.

A család egy cirkuszi lakókocsiban él, de mindig akad, aki vigyáz a már 10 hónapos Sofiára. Számára ez az élet a természetes, a fények, a hangok, a ritmus sem zavarja, sőt. Szülei elmondták, hogy nem cirkuszban képzelik el a lányuk jövőjét, ugyanakkor mindenben támogatni fogják.

Az akrobatapár nem cirkuszban képzeli el a lányuk jövőjét Forrás: NORTHFOTO
Dorothy állította, hogy ő egy egyiptomi papnő reinkarnációja, aki a fáraó szeretője volthttp://www.life.hu/csalad/20181105-dorothy-allitotta-o-egy-egyiptomi-papno-reinkarnacioja-aki-a-farao-szeretoje-volt.htmlEgy 3 éves kislány, Dorothy Eady a halál torkából visszatérve egyszer csak bejelentette a szüleinek, hogy ő bizony nem más, mint egy egyiptomi papnő reinkarnációja. Nem is akárkié, hiszen előző életében I. Széthi (I. Seti) fáraó szeretője volt, még várandós is lett tőle, majd öngyilkosságba menekült. Korábban is írtunk már olyan gyerekekről, akik beszámoltak előző életükről, de ez most teljesen egyedülálló eset. CsaládOrigoTeljesen eltérő személyiségek különböző korokból, mégis ugyanaz az egy nő: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181105-teljesen-eltero-szemelyisegek-kulonbozo-korokbol-megis-ugyanaz-az-egy-no-fotok.htmlTe hogy éreznéd magad, ha különböző korokban élt és még különbözőbb történetekkel bíró nők bőrébe bújhatnál egy-egy fotó erejéig? Zavartan, feszülten, netán megilletődötten? Nos, van egy hölgy, Sarah Hasbi, aki időt és energiát nem sajnálva kreált magának lényegében egymástól teljességgel eltérő személyiségeket. CsaládOrigoKeira Knightley állítja, a Disney mesék ártanak a női egyenjogúságnakhttp://www.life.hu/csalad/20181024-keira-knightley-szineszno-allitja-a-disney-mesek-artanak-a-noi-egyenjogusagnak.htmlKi ne imádná a régebbi és természetesen az újabb Disney meséket, amelyeknek dalai a mai napig a fülünkben csengenek. Ezeket a történeteket előszeretettel hozzuk vissza az életünkbe, amikor a gyermekünkkel újranézzük őket. Azonban az ismert feminista színésznőnek fenntartásai vannak velük kapcsolatban. CsaládOrigoA modern pszichopaták és szociopaták köztünk járnak - Szülők, szeretők, főnökök szedik áldozataikat (18+)http://www.life.hu/csalad/20181018-a-modern-pszichopatak-es-szociopatak-koztunk-jarnak-szulok-szeretok-fonokok.htmlJóval több pszichopatát és szociopatát ismersz, mint hinnéd. Lehet, hogy épp az anyád az, vagy a főnököd, esetleg a párod. Egy ilyen embert könnyű felismerni, ha tudod, milyen személyiségjegyeket keress. CsaládOrigoTilalom vagy liberalizáció? - Abortusz a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20181012-tilalom-vagy-liberalizacio-abortusz-a-vilag-korul.htmlTavasszal Írország egy megengedőbb abortusztörvény mellett tette le a voksát. A legfrissebb információk szerint januárra várhatólag törvénybe is iktatják a módosításokat. Ennek kapcsán annak jártam utána, hogyan viszonyulnak a terhességmegszakítás kérdéséhez a világ különböző pontjain. CsaládOrigoTévhitek, melyek megkeserítik a várandósság időszakáthttp://www.life.hu/csalad/20181003-tevhitek-melyek-megkeseritik-a-varandossag-terhesseg-idoszakat.htmlA várandóság egy csodás időszak, de a társadalomban beidegződött tévhitek igencsak beárnyékolhatják. Korábban már összegyűjtöttünk pár ilyet, ezt a sort pedig most folytatjuk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.