Cseh Szakál Tibor Molnár Andi műsorvezető szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andi ezúttal egy olyan fotózáson vett részt, amelyben nemcsak a tánctudását csillogtatta meg, de a bátorságát is próbára tette.

Hosszas előkészületek előzték meg azt a fotózást, amelynek keretében Molnár Andi több táncfigurát is bemutatott táncpartnerével, Cseh Szakál Tiborral. A páros évek óta koptatja együtt a parkettet, most pedig úgy döntöttek, egy fotósorozat keretében megörökítik, milyen jól működnek együtt.

Több mint tíz éve ismerem Tibort, ez alatt az idő alatt egyetlen konfliktusunk sem volt. Mind emberileg, mind a parketten nagyon jól kijövünk, ugyanazt a mentalitást képviseljük, ha táncról van szó” – mondta Molnár Andi, aki a közös fotókon túl egyénileg is részt vett a fotózáson, amelyen szüksége volt a bátorságára is.

Molnár Andi és Cseh Szakál Tibor Forrás: Steirer Máté

Annyira szép esése volt a szoknyámnak, szerettem volna, ha ezt a fotókon is meg tudjuk örökíteni. A helyszín, ahol fotóztunk, egy belvárosi szálloda volt, amelynek a tetőteraszáról nagyon szép a panoráma. Szerettem volna, ha a szoknya is szépen látszik és a háttér is. Hosszas előkészületek után találtunk olyan biztonságos emelvényt, amelyre felállva a szélbe dobhattam a szoknyámat. Ez a fotókon különösen jól mutat. Nem mondom, hogy nem izgultam, de a jó egyensúlyérzékemnek köszönhetően tűsarkúban is sikerült magabiztosan megtartani ezt a nagyívű mozdulatot. A fotók pedig mindenért kárpótolnak” – árulta el a műsorvezető.

A lábai előtt hever a város Forrás: Steirer Máté

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.