Fotó készült Károlyról és Lajos hercegről

fotó Lajos herceg Károly herceg Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajos herceget azóta nem láthattuk, hogy megkeresztelték, de végre itt egy újabb fotó a csöppségről, ráadásul a hamarosan 70 éves nagypapája társaságában látható a felvételen.

Katalin és Vilmos herceg harmadik gyermekét, Lajos herceget a keresztelője óta szinte egyáltalán nem láthattuk. A nagy esemény július elején volt, tehát már négy hónapja egyáltalán nem készült fotó a legfiatalabb trónörökösről. A napokban azonban felkerült egy felvétel a kis hercegről, amelyen a hamarosan 70 éves nagypapájával, Károllyal és édesanyjával, Katalinnal látható.

Az anyák már nem várják a hétvégét - Ilyen az élet gyerek előtt és után: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181109-ilyen-az-anyak-elete-gyerek-elott-es-utan-fotok.htmlSokszor mondogatják a fiatal pároknak, vagy épp a kismamáknak, hogy ha megszületik a gyerek, gyökeresen meg fog változni az életük. Nos, ezzel nehéz lenne vitába szállni. Természetesen egy kis odafigyeléssel és tudatossággal az új helyzethez is lehet kellemesen alkalmazkodni, de lesznek dolgok, amelyek egy csecsemő és kisgyermek mellett tartósan új értelmet nyernek. CsaládOrigo9 éves lányát szoptatja az édesanya, van, aki pedofilnak tituláltahttp://www.life.hu/csalad/20181110-9-eves-lanyat-szoptatja-az-edesanya-van-aki-pedofilnak-titulalta.htmlAmikor harmadik gyermekét világrahozta Sharon Spink, úgy gondolta, hogy addig szoptatja majd, ameddig csak lehet. Ám arra nem gondolt, hogy ez az idő a kislány 9 éves koráig tart majd. Úgy véli, ennek köszönhetően nagyon közel kerültek egymáshoz gyermekével. Család--Magyar youtuberek szexuális visszaélései – Botrány van kibontakozóban?http://www.life.hu/csalad/20181107-magyar-youtuberek-szexualis-visszaelesei-botrany-van-kibontakozoban.htmlA FanMadeMaker YouTube-oldal mögött álló Nagy Márton november elsejei videójában azt hallhatjuk, hogy vannak videósok, akik szexuálisan kihasználják a nézőiket, a készítő pedig szeretné ezeket az eseteket felderíteni, valamint az ilyen youtuberekről lerántani a leplet. Nézzük meg részleteiben, hogy miről is van szó tulajdonképpen, és mit hozhat el ez. CsaládOrigoVálásukról vallott Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20181109-valasukrol-vallott-bereczki-zoltan-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2012-ben jelentették be: elválnak. Azóta egyikük sem nyilatkozott a kapcsolatukról. Most A válásról őszintén Palya Beával című beszélgetős videóban Bereczki megtörte a jeget. CsaládFotó: Mudra László - OrigoOwen Wilson továbbra sem kíváncsi újszülött kislányárahttp://www.life.hu/csalad/20181108-owen-wilson-tovabbra-sem-kivancsi-ujszulott-kislanyara.htmlA hírek szerint Owen Wilson továbbra sem szeretne találkozni egy hónapos kislányával. Család--Így él a világ legerősebb édesanyja, a cirkuszi akrobata Virginia Tuellshttp://www.life.hu/csalad/20181107-igy-el-a-vilag-legerosebb-edesanyja-a-cirkuszi-akrobata.htmlEgy nő, aki akrobataként dolgozik egy cirkuszban. Eddig semmi különös nincs Virginia Tuells életében. Ám ő játszi könnyedséggel tartja, akár híd állásban is 70 kilogrammos férjét, ráadásul ebben pár hónapos gyermeke sem tudja megakadályozni. Arra számíthatnánk, hogy egy férfivá gyúrt hölgyeményt fogunk látni a Big Apple Cirkus porondján, de Virginia erejéhez képest vékonynak mondható. Korábban már írtunk a világ legerősebb gyerekéről, most nézzük, milyen egy csinos, ám hihetetlenül erős édesanya. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.