Így örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfia

baba terhesség család Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak.

"Azt hittem ennyi idős koromra már mindent éreztem...hát úgy tűnik ez egy óriasi tévedés...még fogalmam sincs milyen új, másfajta szeretetcunami vár rám...ránk...." - írta a képhez a várandós műsorvezető.

Videót posztolt Farkasházi Réka: így pelenkázza a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20181111-videot-posztolt-farkashazi-reka-igy-pelenkazza-a-kislanyat-tamarat.htmlRitkán mutatja meg szeretteit Farkasházi Réka, ám most kivételt tett, és lányáról, a júniusban született kis Tamaráról készült videót töltött fel a közösségi oldalára. Család--Berki Krisztián kitálalt: ilyen a viszony Mazsi és Hódi Pamela közötthttp://www.life.hu/csalad/20181103-berki-krisztian-elmondta-ilyen-a-viszony-mazsi-es-hodi-pamela-kozott.htmlSokáig ment az adok kapok Berki Krisztián exe, kislánya édesanyja, Hódi Pamela és szerelme, Mazsi között. De arról, hogy most hogy jön ki egymással a két nő, Berki a Mokkában beszélt. CsaládOrigoKiálltak a hírességek Kulcsár Edina mellett: nem rossz anya attól, hogy elmoccan babája mellőlhttp://www.life.hu/csalad/20180929-kialltak-a-hiressegek-kulcsar-edina-mellett-atv-bochkor.htmlKulcsár Edina kapott hideget-meleget, mert fia születése után részt vett Terence Hill közönségtalálkozóján. Több kommentelő negatív véleményt írt a szépségkirálynő viselkedéséről, de a legtöbben azért a védelmükbe vették, mint ahogyan a #Bochkor című műsor vendégei is. CsaládOrigoMegmutatta kisfiát Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/csalad/20180916-megmutatta-kisfiat-boriszt-kapocs-zsoka.htmlKapócs Zzóka legszívesebben az egész világnak megmutatná gyönyörű kisfiát, annyira büszke rá, de úgy döntött, Borisz nem szerepel a médiában. Most azonban kivételt tett. CsaládOrigoBabát vár Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20180920-babat-var-tucsi-magyar-musorvezeto.htmlAnya lesz a gyönyörű magyar műsorvezető, Tücsi. Család--Közös fotót posztolt Kulcsár Edinával Csutihttp://www.life.hu/csalad/20180902-kozos-fotot-posztolt-a-varandos-kulcsar-edinaval-csuti.htmlBármelyik pillanatban megszülethet Kulcsár Edina és Csuti babája. A türelmetlen édesapa közös fotót posztolt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.