A People's Choice Awards vörös szőnyeges bevonulásán bőven akadtak meglepetések. A letisztult outfitek mellett a kihívó, de botrányos darabok sem maradtak el. Íme, a legemlékezetesebb ruhák a díjátadó gáláról!

  • Busy Philipps egyszerűen botrányosan nézett ki. A ruha, a cipő, de a kiegészítők frontján is mellényúlt. 
Busy PhilippsForrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Rita Ora a tőle megszokott drámai belépőt hozta. Ezúttal egy arannyal díszített kék estélyiben és a hozzá illő csizmában tűnt ki a tömegből.
Rita OraForrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • A aszimmetria ezúttal nagyon jól működött: Shay Mitchell igazán sikkes volt ebben a ruhában.
Shay MitchellForrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Victoria Beckham a szokásos letisztult stílust képviselte. A fehér nadrágkosztüm és a csipkével díszített szexi selyemfelső is nagyon jól állt neki.
Victoria BeckhamForrás: WireImage,/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Mila Kunis is az egyszerű szabásra szavazott. A vékony pántokkal varrt kis fekete ruha letisztultságában is nagyszerű volt, és a cipőt is imádtuk.
Mila KunisForrás: FilmMagic/2018 FilmMagic/Jon Kopaloff
  • Ezúttal nem a dekoltázsát hangsúlyozta Christina Hendricks, ez az overall azonban rossz választás volt. A kiegészítőket pedig hiába próbálta a szín alapján összeválogatni, a stílus nagyon elütött egymástól. 
Christina HendricksForrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Christina Hendricks dekoltázsa helyett itt volt Scarlett Johanssoné, aki a sorozatos divatbakik után mostanában újra kezd magára találni. Ez a magas derekú nadrág például kkifejezetten jó választás volt. 
Scarlett JohanssonForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer