Fotókon Megyeri Csilla stílusevolúciója

Forrás: Youtube/Alföld Tv -
fashion week műsorvezető Megyeri Csilla stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatjuk Megyeri Csilla stílusevolúcióját: így változott meg a műsorvezető külseje az elmúlt években.

Elképesztően megváltozott az elmúlt években Megyeri Csilla. A tévés még a debreceni Alföld TV-ben tűnt fel, ismertséget leginkább egy nem túl szerencsés mondattal szerzett magának, az egyik adásban ugyanis bizonyos nőket rusnyáknak nevezett.

Így festett akkoriban:

Itt még az Alföld TV műsorát vezette Megyeri Csilla Forrás: Youtube/Alföld Tv

Megyeri Csilla karrierje azóta szárnyal, a fővárosba költözött és olyan show-műsorokban is megfordult már, mint az Ázsia Express vagy A Nagy Duett. Stílusa is alaposan megváltozott, rendre a legdivatosabb szettekbe bújik.

Ma már így néz ki:

ValóVilág 9: elcsattant az első leszbicsók VV Vivi és VV Ginu között (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-elcsattant-az-elso-leszbicsok-vv-vivi-es-vv-ginu.htmlVV Vivi és VV Ginu tudják, hogyan kell reflektorfénybe kerülni: ők az elsők, akik leszbicsókot váltottak. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Greg szétszakította VV Zsuzsu bugyijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181116-valovilag-9-vv-greg-szetszakitotta-vv-zsuzsu-bugyijat.htmlVV Greg és VV Zsuzsu önfeledten játszottak a villában, de az őrült száguldozásnak meglepő eredménye lett: szétszakadt a lány bugyija. TV + SztárokOrigoHazai zenészekre is voksolhattak az idei MTV EMA-díj-átadón: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181116-hazai-zeneszekre-is-voksolhattak-az-idei-mtv-ema-dijatadon-video.htmlHazai előadók is végigsétáltak az MTV EMA vörös szőnyegén. TV + Sztárok--Megfenyegette egy őrült rajongó Király Viktor szerelmét, Virág Anitát: testőrt fogadott az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20181116-megfenyegette-egy-orult-rajongo-kiraly-viktor-szerelmet-virag-anitat-testort-fogadott-az-enekes.htmlKirály Viktor és szerelme boldog párkapcsolatban élnek, ám ez nem minden rajongónak tetszik. TV + SztárokOrigoRippel Feri elárulta, miért szakítottak a barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181115-rippel-feri-elarulta-miert-szakitottak-baratnojevel.htmlRippel Feri és kedvese, Viki kapcsolata 9 hónap után ért véget. A sztár elárulta, mi volt az oka a szakításnak. TV + SztárokOrigoCristiano Ronaldo megkérte kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20181115-a-hirek-szerint-cristiano-ronaldo-megkerte-kedvese-kezet.htmlÚgy tűnik, a sztárfocista, Cristiano Ronaldo úgy döntött, kész elkötelezni magát. Megkérte barátnője kezét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.