Tücsi és párja, Sofron István elvesztették első kisbabájukat

Tücsi Sofron István vetélés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és párja, Sofron István önfeledt boldogsággal készülnek a szülői szerepre, ám egy tragédia beárnyékolja örömüket: első kisbabájukat a 9. héten elvesztették. 

Amikor kiértünk Amerikába, az a boldogság ért minket, hogy rögtön teherbe estem. Madarat lehetett volna velünk fogatni. Csináltunk is emlékbe magunknak erről videót, amin Sofinak elmondtam, hogy kisbabánk lesz. Utána jött a feketeleves, ami az amerikai terhességgondozást illeti” – így kezdte Tücsi legújabb vlogját.

Tücsi és párja, Sofron István elvesztették első kisbabájukat Forrás: Youtube/Tucsi Channel
Ilyen volt az óvodai élet Magyarországon az 1950-es években: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181114-ilyen-volt-az-ovodai-elet-az-1950es-evekben-magyarorszagon-fotok.htmlAz első világháború az óvodaépületeket sem kímélte, az 1938-as adatokhoz képest a működőképes óvodák száma erősen visszaesett, de az idejáró gyermekek számának csökkenése ennél is jóval jelentősebb volt – 112 ezer helyett 1945-ben csupán 52 ezer gyerek járt óvodába. A háború után a nők tömeges munkába állása azonban erőteljes igényt jelentett az óvodai intézményekkel szemben, ami lassú, de folyamatos fejlődéshez vezetett. CsaládOrigoKerényi Miklós Máté és Dancs Annamari egy év után sem tudott elválnihttp://www.life.hu/csalad/20181115-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-egy-ev-utan-sem-tudott-elvalni.htmlMásfél éve költözött külön Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. Ám úgy tűnik, elválni még mindig nem tudtak, akár évekig is elhúzódhat az eljárás. CsaládOrigoNagymamája után Annának nevezi el születendő kislányát a Viszkishttp://www.life.hu/csalad/20181115-nagymamaja-utan-annanak-nevezi-el-szuletendo-kislanyat-a-viszkis.htmlAmbrus Attila elárulta, párjával, Rékával kislányt várnak, akit a nagymamájáról fognak elnevezni. Család--Családi alkoholizmus: a kollektív önámítás és önbecsapás betegségehttp://www.life.hu/csalad/20181112-csaladi-alkoholizmus-es-fuggoseg-a-kollektiv-onamitas-es-onbecsapas-betegsege.htmlElőfordul, hogy valamelyik szülőd iszik, ivott? Úgy érzed, gyerekkorod kitörölhetetlen hatással van mai életedre? Konfliktus esetén valami megfájdul belül, és gyerekként reagálsz? Félsz, hogy te is hajlamos vagy az alkoholizmusra? Fogadjátok szeretettel Bea, egy alkoholista családban felnőtt fiatal nő történetét, Csernák Krisztina egészségszakpszichológus-jelölt szakmai megjegyzéseivel kiegészítve. CsaládOrigoKároly herceg szerdán ünnepli 70. születésnapját - csodás családi fotókat mutattakhttp://www.life.hu/csalad/20181114-karoly-herceg-szerdan-unnepli-70-szuletesnapjat-csodas-csaladi-fotokat-mutattak.htmlA brit trónörökös, Károly herceg szerdán ünnepli 70. születésnapját. Ebből az alkalomból a palota szívmelengető videót készített a herceg régi és új fotóiból. Ha kíváncsi vagy, hogy nézett ki édesanyja, II. Erzsébet királynő közel 70 évvel ezelőtt, akkor ne hagyd ki! CsaládAFPA születendő testvérek menthetik meg a rákos gyerekeket – megmentők vagy élő donorok?http://www.life.hu/csalad/20181112-a-szuletendo-testverek-menthetik-meg-a-rakos-gyerekeket-megmentok-vagy-elodonorok.htmlTe mit tennél meg halálos beteg gyermeked gyógyulásáért? A kérdés természetesen költői, hiszen egy szülő, egy anya számára ebben az esetben (sem) létezne lehetetlen. A rákos megbetegedések esetén, sok esetben segíthetne az újszülöttől levett köldökzsinórvér, jobban mondva a benne található őssejt, de egy testvér számos más módon is segíthet, például csontvelő-átültetéssel. De mit lehet tenni akkor, ha a gyermek egyke? A beteg segítségére siet a kistestvér, aki még meg sem született. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.