Csupán 2 kilót fogyott Arielle Lorre, mégis teljesen átalakult a teste - Fotó

Forrás: Instagram/Arielle Lorre -
fogyás Arielle Lorre edzésforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt túl nagy felesleg Arielle testén, de bőven volt rajta mit feszesíteni és átalakítani. A nőnek úgy sikerült ezt elérnie, hogy közben nem éhezett, és nem is vált az edzőtermek rabjává.

Arielle Lorre – aki nem mellesleg Chuck Lorre-nak, az Agymenők forgatókönyvírójának felesége - sosem volt teljesen megelégedve a testével, habár nem volt rajta sok felesleg. Eldöntötte azonban, hogy átalakítja a kinézetét, ráadásul egy olyan módszert választott, amihez nem kellett éhezni, sem az edzőteremben élnie.

Hihetetlen átváltozás Forrás: Instagram/Arielle Lorre

Azt azonban gyökeresen megváltozatta, hogy mit visz a testébe, vagyis a tiszta étkezésre váltott. Naponta körülbelül 1800 kalóriát fogyaszt el, és mindent magának készít feldolgozatlan élelmiszerekből. Nagyon sok zöldséget eszik, sok fehérjét, de a szénhidrátot és a zsírt sem hagyja ki a táplálkozásból, és még egy kis nasi is belefér.

Sokszor eszik chiapudingot és proteinszeleteket is napközben, hogy ne törjön rá a farkaséhség két főétkezés között. Emellett természetesen edz is, hiszen anélkül nem lehet tartós eredményt elérni.

Kardió és erősítő edzések egyaránt szerepelnek a mozgástervében,

de nem esik kétségbe, ha egyszer kimarad az edzés. Arielle összesen csupán két kilót fogyott, de a teste látványosan átalakult, ez az Instagram-oldalán közzétett fotóin is jól látszik. A nő egyébként egy igen népszerű program, az ausztrál bikini body utasításait követve alakult át – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.