Földes Eszter 5 hónappal a szülés után visszatér a színpadra

színpad színház Lovasi András Földes Eszter munka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földes Eszter öt hónappal kisfia születése után visszatér a színpadra.

Alig öt hónapja született meg Földes Eszter és Lovasi András kisfia, Álmos, és a színésznő úgy döntött, máris visszatér a színpadra. Szerencsére párjával remekül össze tudják hangolni az időbeosztásukat.

Andris van Álmossal, amíg én dolgozom, szerencsére mindkettőnknek van beleszólásunk az időbeosztásunkba, így nem olyan nehéz összehangolni a munkát az anyasággal. Egyébként természetes volt a visszatérésem, így is terveztük, úgy éreztem, ismerem magam annyira, hogy tudjam, össze tudom majd hangolni a szülői és a színházi teendőimet. Én is így nőttem fel, a szüleim szintén színházi emberek, úgyhogy számomra ez az életvitel a természetes” – mesélte a Blikknek.

A színésznő, aki Miro Gavran A baba című darabjával tér vissza a Karinthy Színházba, hozzátette, kisfiuk egy igazi tündér, nyugodt és jó alvó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.